Vlonderplanken Bangkirai

Bangkirai vlonderplanken vlonderplanken duurzaamheidsklasse I FSC hout uit verantwoord bosbeheer, 25 jaar garantie. De meest duurzame oplossing voor uw terras. Bangkirai vlonderplank is een duurzame houtsoort die goed bestand is tegen schimmels en insectenaantasting. Mede door die duurzaamheid is het populair als constructiemateriaal vlonders, hekken, zware tuinmeubelen en terrassen. Kortom, prachtig tuinhout tegen concurrerende prijzen

Bestelt u uw nieuwe vlonderplanken Bangkirai of tuinhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

18 Resultaten

18 Resultaten

Waarom kiezen voor Bangkirai vlonderplanken

Wanneer u kiest voor onze Bangkirai vlonderplank dan kiest u voor kwaliteit. In ons assortiment hebben we vlonderplanken van verschillende soorten hardhout. Vlonderplanken worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, is eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling. Zoekt u een goedkoper alternatief dan zou u kunnen kiezen voor geïmpregneerde vlonderplanken, deze vindt u ook in ons assortiment. Of de composiet vlonderplanken Het schoonmaken van de hardhout vlonderplanken is zeer eenvoudig, u spuit het af met een hogedrukspuit. Wij adviseren om 1x per jaar het hout met olie te behandelen om vergrijzing te voorkomen. Laat het hout goed drogen voordat u de olie aanbrengt. Wanneer u dit niet doet, kan het vocht onder de olielaag tot zwarte vlekken leiden. Breng de olie op het hout aan met een droge pluisvrije doek. Laat het intrekken tot het goed droog is. Om zoveel mogelijk algen te voorkomen op uw Bangkirai vlonderplank kunt u deze het beste regelmatig schoonvegen met een bezem.

Waaruit bestaan onze Bangkirai vlonderplanken

Onze vlonderplanken hardhout bestaan uit Bangkirai hardhout, Massaranduba hardhout of Kapur hardhout. Duurzaamheidsklasse I allemaal FSC hout uit verantwoord bosbeheer met 25 jaar garantie. De vlonderplanken hardhout Bangkirai zijn leverbaar in de dikte 21mm en 28mm. 21mm vlonderplanken worden veelal gebruikt in tuin of terras. Indien de vlonderplanken worden gebruikt voor het plaatsen van een steiger of bij intensief gebruik adviseren we de vlonderplank in dikte 28mm. Bangkirai vlonderplanken hebben een mooie roodbruine kleur. Vlonderplanken van Bangkirai hardhout bevatten weinig noesten en zijn bestand tegen schimmels, zuren/chemicaliën en insectenaantasting. Door de hardheid van hardhout kan het hout kromtrekken. Na levering is het advies om het hout zo snel mogelijk te plaatsen. Wanneer het geplaatst wordt met goede stevige schroeven zal het hout ook niet zo snel kromtrekken. Kromtrekken heeft geen invloed op kwaliteit en het hout kan gewoon geplaatst worden. Eventueel kan men een spanner gebruiken. Let u er op dat bij montage van de vlonderplanken de schroeven de dubbele lengte van de dikte van de vlonderplank moeten hebben. Voor het plaatsen van de vlonderplanken kunt u de onderbalken of onderregels gebruiken, deze worden standaard gebruikt in de kopmaat 4,5x7.

Bangkirai vlonderplanken kopen

Wilt u degelijke en mooie Bangkirai vlonderplanken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Heeft u liever vlondertegels? Kijk dan in onze categorie vlondertegels, deze zijn leverbaar in verschillende maten en houtsoorten waaronder hardhout en grenen. Natuurlijk kunt u de Bangkirai vlonderplank zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken bangkirai niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes