Vlonderplanken Bangkirai

Hardhouten vlonderplanken voor vlonder Bankirai of Bangkirai hardhout, duurzaamheidsklasse I FSC hout uit verantwoord bosbeheer, 25 jaar garantie. De meest duurzame oplossing voor uw terras. Bankirai is een duurzame houtsoort die goed bestand is tegen schimmels en insectenaantasting. Mede door die duurzaamheid is het populair als constructiemateriaal vlonders, hekken, zware tuinmeubelen en terrassen. Kortom, prachtig tuinhout tegen concurrerende prijzen

lees meer...

18 Resultaten

18 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderplanken bankirai

Wanneer u kiest voor onze vlonderplanken bankirai dan kiest u voor kwaliteit. In ons assortiment hebben we vlonderplanken van verschillende soorten hardhout. Vlonderplanken worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, is eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling. Zoekt u een goedkoper alternatief dan zou u kunnen kiezen voor geïmpregneerde vlonderplanken, deze vindt u ook in ons assortiment. Het schoonmaken van de vlonderplanken hardhout is zeer eenvoudig, u spuit het af met een hogedrukspuit. Wij adviseren om 1x per jaar het hout met olie te behandelen om vergrijzing te voorkomen.

Waaruit bestaan onze vlonderplanken bankirai

Onze vlonderplanken hardhout bestaan uit Bangkirai hardhout, Massaranduba hardhout of Kapur hardhout. Duurzaamheidsklasse I allemaal FSC hout uit verantwoord bosbeheer met 25 jaar garantie.

Vlonderplanken bangkirai kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderplanken bangkirai kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken bangkirai zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken bangkirai niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes