H-Pergoladragers

H-pergoladragers worden vaak gebruikt als paalhouders voor houten palen van zwaardere houten constructies zoals carports, overkappingen, veranda's, kapschuur, houten speeltoestellen, maar ook voor houten tuinschermen of schuttingen. H-ankers of H-pergoladragers worden in beton gestort waarna de houten palen in het bovenste gedeelte van de H-vorm worden bevestigd met slotbouten. De houten palen hebben daardoor niet direct contact met de grond en worden daardoor niet nat en vochtig wat ten goede komt aan de levensduur van de houten paal. Verkrijgbaar voor verschillende houten paaldiktes en in 6mm en 8mm dikte in vuurverzinkte uitvoering of in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe H-pergoladragers bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u H-pergoladragers per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

17 Resultaten

17 Resultaten

Waarom kiezen voor H-pergoladragers

Ook ons assortiment H-pergoladragers is erg uitgebreid en van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen. H-pergoladragers worden veel gebruikt voor het plaatsen van palen in de grond zodat de levensduur van het hout aanzienlijk wordt verlengd. Het hout komt dan niet in aanraking met de grond. Wanneer men zwaardere producten gaat plaatsen dan kiest men vaak voor een H-pergoladrager, hierbij kunt u denken aan carports of overkappingen. Voor de beste stabiliteit kiest u voor H-pergoladragers.

Waaruit bestaan onze H-pergoladragers

Onze H-pergoladragers bieden we u aan in rvs roestvrijstaal en thermisch verzinkt ijzer.

H-pergoladragers kopen

Wilt u degelijke en mooie H-pergoladragers kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de H-pergoladragers zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn H-pergoladragers niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes