Waterornamenten

Allerlei waterornamenten, veelal uit natuursteen, voor in uw tuin en vijver vindt u in deze categorie. Deze zijn voorzien van pomp en ledverlichting. Naast waterornamenten vindt u bij ons ook fonteinpompen, vijverfolie en vijverdecoratie.

Bestelt u uw nieuwe waterornamenten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor waterornamenten

Wanneer u kiest voor een waterornament, dan kiest u voor een echte sfeermaker voor uw tuin of vijver. Hoe heerlijk is het om het geluid van stromend water te beleven in uw eigen vertrouwde omgeving. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment.

Waaruit bestaan onze waterornamenten

Onze waterornamenten bestaan veelal uit graniet en natuursteen. Deze waterornamenten zijn inclusief pomp en ook inclusief ledverlichting. Tevens hebben we waterornamenten zoals emmers en vaten of nagemaakte boomstammen, deze zijn met pomp en eigen waterreservoir. Wilt u uw vijver opleuken met een reiger, flamingo of zwaan ook deze vindt u bij ons in het assortiment. Of u nu kiest voor modern of klassiek bij ons vindt u een ruim aanbod.

Waterornamenten kopen

Wilt u een degelijke en mooie waterornamenten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een waterornament niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating