Spouwankers

Spouwankers geven de spouwmuur een stabiele constructie. Zij verbinden de binnenmuur en buitenmuur van de spouw met elkaar.

Bestelt u uw nieuwe spouwankers bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor spouwankers

Spouwankers verbinden de muren van een spouwmuur met elkaar (buitenblad en binnenblad). Door een berekend aantal spouwankers te gebruiken, ontstaat er een stabiele constructie. Intergard levert spouwankers in verschillende lengtes.

Waaruit bestaan onze spouwankers

Onze spouwankers bestaan uit staal welke thermisch verzinkt is. Dit betekent, dat het staal beschermd wordt tegen roestvorming. Andere benamingen voor thermisch verzinkt zijn vuurverzinkt of volbad verzinking.

Spouwankers kopen

Wilt u degelijke en mooie spouwankers kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de spouwankers zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn spouwankers niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes