Tuinpoortbeslag

Poortbeslag of tuinpoortbeslag zijn complete sets van hang- en sluitwerk voor allerlei houten poorten, tuinhekken en tuinpoorten. Het poortbeslag wordt geleverd inclusief bijbehorende schroeven en/of bouten.

Bestelt u uw nieuwe tuinpoortbeslag bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u poortbeslag per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinpoortbeslag

Wanneer u kiest voor ons tuinpoortbeslag dan kiest u voor gemak. Producten van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Tuinpoortbeslag zijn kant en klare sets die al voor u zijn voorverpakt, hiermee kunt u een willekeurige tuinpoort plaatsen. De sets bestaan uit hengen, plaatduimen, schroefjes en een grendel voor het afsluiten. Zo hoeft u niet elk product separaat te bestellen.

Waaruit bestaat ons tuinpoortbeslag

Tuinpoortbeslag hebben we in verschillende uitvoeringen, geelverzinkt, zwart gecoat rustica of met witte coating. Het tuinpoortbeslag bestaat standaard uit hengen, plaatduimen en een grendel maar uiteraard hebben we ook sets waar een grondgrendel en een oploopplaat bij in zit.

Tuinpoortbeslag kopen

Wilt u degelijk en mooi tuinpoortbeslag kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het tuinpoortbeslag zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is tuinpoortbeslag niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes