Trampolines

Trampolines van InterGard voldoen aan de laatste veiligheidseisen volgens de meest recente wetgeving met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding, zijn beschikbaar in diverse kwaliteiten, kleuren en afmetingen. Onze trampolines zijn standaard voorzien van een geweven beschermrand, sterke verzinkte veren en zijn tevens beschikbaar met veiligheidsnet, zodat kinderen er niet uit kunnen vallen. Speelgoed waar uw kinderen jarenlang plezier aan zullen beleven en daarmee een relatief goedkope aanschaf is en tevens een goede motivatie om kinderen buiten te laten spelen en meer te laten bewegen. Tenslotte biedt het meegeleverde veiligheidsnet niet alleen valbescherming, maar is ook nog eens leuk om ballenspellen te doen, aangezien de ballen niet van de trampoline kunnen rollen. Kortom een goede keuze.

Bestelt u uw nieuwe trampoline bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

12 Resultaten

12 Resultaten

Waarom kiezen voor trampolines

Een trampoline biedt heel veel voordelen: kinderen zijn lekker buiten aan het spelen en worden er blij en vrolijk van. Het is goed voor de motoriek en de ontwikkeling. Op een trampoline kunnen ze hun energie goed kwijt. Ze verzinnen allerlei spelletjes of sporten en als ze even uitgesprongen zijn, gebruiken ze hem als hut. Bij ons zijn ook speciale netten verkrijgbaar, wat de veiligheid aanzienlijk vergroot. Natuurlijk kunt u de trampoline ook in de grond graven, wat niet alleen veilig is, maar ook mooi in de tuin staat. Maar ook voor u zelf is een trampoline een geweldige ontspanning. Buiten het springen of oefeningen doen voor een goede conditie, kunt er ook heerlijk ontspannen op liggen lezen of zonnen. Veel plezier voor groot en klein.

Waaruit bestaan onze trampolines

De trampolines zijn van een top kwaliteit met uniek frameconstructie, 30cm geweven beschermrand, gegalvaniseerd solide frame, gegalvaniseerde veren van 17cm lang, geschikt tot maximaal 100kg. Wij kunnen de trampolines leveren in diverse diameters en zijn met of zonder net verkrijgbaar.

Trampolines kopen

Wilt u degelijke en mooie trampolines kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de trampoline zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen of zoekt u andere modellen en afmetingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn trampolines niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes