Kastanjehouten palen

Houdt u van een landelijke, natuurlijke sfeer in uw tuin? Dan is kastanjehout wellicht een geschikte keuze voor uw tuin. Kastanjehout is een prachtige duurzame houtsoort, welke goed bestand is tegen vocht vanwege de fijne vezelstructuur van het hout. Kastanjehouten palen kunnen als bevestigingspalen gebruikt worden, maar zijn voor nog vele andere doeleinden te gebruiken. Bij Intergard adviseren wij u graag.

Bestelt u uw kastanjehouten palen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kastanjehouten palen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

12 Resultaten

12 Resultaten

Waarom kiezen voor kastanjehouten palen

Kastanjehouten palen worden veel gecombineerd met het kastanjehouten hekwerk. U komt dit veel tegen in natuurlijke tuinen en omgeving, zoals in de duinen, parken en bossen, is duurzaam en milieuvriendelijk. Indien u kiest voor kastanjehouten palen dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product met een zeer lange levensduur. Kastanjehout heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar en is een zeer goed alternatief voor geïmpregneerd hout.

Waaruit bestaan onze kastanjehouten palen

Een paal van kastanjehout bestaat uit robuust kastanjehout en oogt veel robuuster dan bijvoorbeeld rondhout palen. De kastanjehouten palen zijn erg sterk en duurzaam.

Kastanjehouten palen kopen

Wilt u degelijke en mooie kastanjehouten palen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kastanjehouten palen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de kastanjehouten palen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes