Houtverbinders

Onze houtverbinders of houtverbindingen worden gebruikt voor tuinhout en allerlei andere houtconstructies. Hierbij kunt u denken aan paalhouders, pergoladragers, balkdragers, raveeldragers, raamhoeken, stoelhoeken, versterkingshoeken etc. In deze categorie zijn tevens een breed assortiment aan hang- en sluitwerk te vinden waaronder allerlei plaatduimen, duimhengen, kruishengen, maar ook grendels en schuiven.

Bestelt u uw houtverbindingen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

554 Resultaten

554 Resultaten

Waarom kiezen voor houtverbindingen

Ons assortiment houtverbindingen is erg uitgebreid. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor het plaatsen en/of bevestigen van uw tuinartikelen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld paalhouders voor het plaatsen van uw palen, H-pergoladragers die veel gebruikt worden voor het plaatsen van carports en overkappingen. Paalornamenten voor het verfraaien van uw palen of L-beslag voor de bevestiging van uw schermen aan deze palen. Ook voor de ophanging van tuinpoorten of afsluitingen zoals grendels en schuiven kunt u bij ons terecht. Al deze houtverbindingen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen.

Waaruit bestaan onze houtverbindingen

Onze houtverbindingen bestaan uit hoogwaardige kwaliteit. Deze producten bieden we u aan in rvs, verzinkt, thermisch verzinkt of geelverzinkt metaal. Dit is geheel afhankelijk van de houtverbinding die u zoekt.

Houtverbindingen kopen

Wilt u degelijke houtverbindingen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de houtverbindingen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de houtverbindingen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals bevestigingsmateriaal, tuinafscheidingen of tuinhout