Stalmatten

De stalmatten, staltegels of paardenstalmatten rubberen tegels van Intergard zijn kwalitatief hoogwaardige beschermende tegels die vaak in stallen worden gebruikt ter bescherming van de dieren zoals paarden en vee en de stallen. Deze tegels zijn met speciale noppenstructuur waardoor water en urine eenvoudig wordt afgevoerd, waterdoorlatend, onderhoudsarm, eenvoudig aan te leggen en gemaakt van 100% recycleerbaar materiaal. Alle tegels zijn TÜV gecertificeerd volgens EN1177. Vermelde prijzen zijn per m2.

Bestelt u uw nieuwe stalmatten of staltegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u stalmatten per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor stalmatten

Stalmatten of staltegels zijn een genot voor uw paard. Niet meer hoeven lopen of liggen op een koude betonnen vloer en ook geen glijpartijen meer op natte stalvloeren, waardoor uw paard mogelijk een blessure oploopt. Ook verkoopt Intergard stalmatten voor de zijkanten. Paarden kunnen zich hierdoor niet verwonden. Zowel paard als paardenbox worden goed beschermd. De stalmatten zijn isolerend, geluiddempend en comfortabel. Door de noppenstructuur worden water en urine snel en gemakkelijk afgevoerd. De ruimte blijft hierdoor schoon en hygiënisch. Intergard geeft u 3 jaar garantie op slijtvastheid bij toepassing in de stal.

Waaruit bestaan onze stalmatten

Een stalmat of staltegels is gemaakt van rubber. Deze wordt gewonnen uit het sap (latex) van de rubberboom. De stalmatten zijn vorstbestendig tot -40 graden en warmtebestendig tot 80 graden. Alle tegels zijn TÜV gecertificeerd volgens EN1177.

Rubberen stalmatten kopen

Wilt u degelijke en mooie rubberen stalmatten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de rubberen stalmatten zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn rubberen stalmatten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes