Raveeldrager zwaar

Met de raveeldragers zwaar kan men houten balken aan betonwanden en metselwerk bevestigen, al onze raveeldragers worden geproduceerd volgens de ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn de raveeldragers verzinkt wat vroegtijdige roestvorming voorkomt of aanzienlijk vertraagd. Het eerste getal in de afmeting verwijst naar de balkbreedte, het tweede getal verwijst naar de uitslag wat het totaal is van beide lange zijden en de onderste zijde. Voorbeeld: Als u balken heeft van 100mm heeft u de raveeldrager nodig van 100x500mm, de lange zijden zijn dan 200mm.

Bestelt u uw nieuwe raveeldragers zwaar bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

16 Resultaten

16 Resultaten

Waarom kiezen voor een raveeldragers zwaar

Met een raveeldrager zwaar kunt u ravelen (dwarsbalken), houten balken en gordingen aan betonwanden en metselwerk, maar ook aan andere houtconstructies bevestigen.

Waaruit bestaan onze raveeldragers zwaar

Een raveeldrager zwaar is van verzinkt staal, wat voortijdig roestvorming voorkomt of vertraagd. Onze raveeldragers worden geproduceerd volgens de ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Raveeldrager zwaar kopen

Wilt u degelijke en mooie raveeldragers zwaar kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de raveeldragers zwaar zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn raveeldragers zwaar niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes