Plantenbakken buiten

Onze zware houten plantenbakken buiten zijn kant en klaar en gemaakt van chroomvrij geïmpregneerd grenen wat de levensduur aanzienlijk verlengd. Alle bloembakken of plantenbakken zijn geproduceerd met FSC gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. In ons assortiment vindt u de houten plantenbakken in rechthoek, vierkant en in zeskant model. In verschillende afmetingen verkrijgbaar. Maar ook hebben we cortenstaal plantenbakken en hardhouten plantenbakken in ons assortiment. Voor ieder wat wils.

Bestelt u uw nieuwe plantenbakken buiten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u houten bloembakken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

23 Resultaten

23 Resultaten

Waarom kiezen voor onze plantenbakken buiten

Wanneer u kiest voor onze plantenbakken of houten bloembakken dan kiest u voor een product van hoogwaardige degelijke kwaliteit. Of u nu kiest voor grenen of hardhouten plantenbakken, wij bieden u een ruim assortiment aan in verschillende afmetingen. De houten plantenbakken zijn al gemonteerd. Een ware blikvanger voor op uw balkon of in uw tuin. Houten bloembakken zijn voor vele soorten planten te gebruiken, maar ook geschikt voor bijvoorbeeld de eetbare tuin. Denk hierbij aan het kweken van allerlei fruit en groentesoorten, aan aardbeiplantjes of tomatenplanten en allerlei kruiden zoals peterselie, munt of basilicum. Naast onze houten plantenbakken, tuinbak en bloembakken buiten, hebben we ook kweektafels in ons assortiment die veelal gebruikt worden voor de eetbare tuin. Onze houten bloembakken zijn geschikt om het gehele jaar buiten te laten staan. Ongeacht het seizoen. In ons assortiment vindt u een rechthoek, vierkant en zeskant model bloembak hout. In verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo hebben we de rechthoek modellen in 120cm, 80cm en 60cm. De vierkante houten plantenbak in 50x50cm en 40x40cm en ons zeskant model in de afmeting 70 of 50cm. Voor elke tuin of balkon is er wel een maat houten bloembak beschikbaar. Als optie zijn er ook losse wieltjes leverbaar, zodat u de plantenbakken eenvoudig kunt verplaatsen c.q. verrijden.

Waaruit bestaan onze plantenbakken buiten

Onze grenen plantenbakken zijn gemaakt van zwaar en robuust chroomvrij geïmpregneerd FSC naaldhout uit verantwoord bosbeheer. Het impregnatie proces gebeurt onder hoge druk, waardoor de plantenbakken tot diep in de kern worden verduurzaamd en vroegtijdige houtrot wordt voorkomen. Grenen plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. De grenen plantenbakken zijn verder voorzien van waterdoorlatende folie. Ook in het assortiment hebben we plantenbakken van hardhout, deze zijn gemaakt van bangkirai. Dit is een hardhoutsoort met de hoogste duurzaamheidsklasse en een mooie roodbruine kleur. Hardhouten plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. De hardhouten plantenbakken zijn licht geolied ter bescherming. Indien u deze kleur wilt behouden raden wij aan om de plantenbakken te behandelen met hardhout olie. Laat het hardhout goed drogen voordat u de hardhoutolie aanbrengt. Wanneer u dit niet doet, kan het vocht onder de olielaag tot zwarte vlekken leiden. Breng de olie op het hardhout aan met een droge pluisvrije doek. Laat het intrekken tot het goed droog is. De behandeling is alleen geschikt voor kleurbehoud van het hardhout. De cortenstaal plantenbakken zijn gemaakt van metaal, corten. Dit materiaal is ontdekt in 1932. Is onverwoestbaar en vorstbestendig. Tijdens het proces van het buiten staan verandert de kleur van staal naar roest. De plantenbakken cortenstaal hebben een metaallegering, deze bestaat uit ijzer met koper, chroom, nikkel silicum en fosfor. Cortenstaal bakken zijn hierdoor net zo sterk als rvs plantenbakken. De vorming van roest begint ongeveer na 2 a 3 weken en neemt 1,5 jaar in beslag. Het wordt ten zeerste afgeraden om hydro korrels of kleikorrels te gebruiken in een cortenstaal plantenbak of cortenstaal bloembak. Ivm schilfervorming moet u vermijden dat de plantenbak continu nat is omdat het roestproces dan niet kan stoppen. Onze plantenbak Cortenstaal is verkrijgbaar in het vierkant in verschillende afmetingen van 40x40cm t/m 100x100cm. Ook in het assortiment de cortenstaal bak in rechthoek.

Mobiele kant en klaar haag

Vaak worden gaaspanelen met 2 houten palen ook gebruikt als trellis in onze houten bloembakken. Op deze manier kun je in combinatie met allerlei klimplanten je eigen originele kant en klaar haag maken.

Plantenbakken buiten kopen

Wilt u degelijke en mooie plantenbakken buiten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de houten bloembakken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected]of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de houten bloembakken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

TIP: Etagebeplanting

Een echte aanrader voor maandenlang bloei én kleur in uw tuin of op uw balkon! Neem een grote bloembak of plantenbak en leg onderin wat potscherven of kleikorrels zodat de bollen niet gaan rotten.

Doe hier een laagje potgrond overheen en plant nu de laatst bloeiende bollen als eerste. Bedek deze met een laagje aarde en volg dit op met een laag volgende bloeiperiode-bollen. Dit herhaalt u tot de bloembak vol is.

Wanneer u de bloembak tot de rand opvult met grond kunt u deze vullen met violen of heideplantjes zodat u er nu al plezier van heeft.

Volgorde voor etagebeplanting:

– Laag 1: (onderste laag, laatbloeiers) Tulpen, narcissen of hyacinten

– Laag 2: (middelste laag) Narcissen of hyacinten

– Laag 3: (bovenste laag, vroegbloeiers) Blauwe druifjes of krokussen