Duimhengen

Duimhengen voor poorten of tuinpoorten zijn verkrijgbaar in geelverzinkt, vuurverzinkt, RVS of zwart rustica cataforese. Duimhengen of hengen worden in combinatie met plaatduimen gebruikt als ophangsysteem bij het monteren van tuinpoorten of houten poorten, poortdeuren, deuren en houten tuinpoortjes van tuinhekken. De plaatduimen worden aan de ene kant aan de houten paal of houtwerk bevestigd, de duimhengen aan de poort waarna men de poort eenvoudig in de plaatduimen kan hangen. Een snel en eenvoudig systeem om tuinpoorten te plaatsen.

Bestelt u uw nieuwe duimhengen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u duimhengen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

47 Resultaten

Pagina

47 Resultaten

Waarom kiezen voor duimhengen

Ons assortiment duimhengen is zeer uitgebreid. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Of u nu een duimheng, kruisheng, bladheng of een plaatduim zoekt, wij hebben deze producten in allerlei maten en uitvoeringen. Alles voor de ophanging van uw poort, tuinpoort of tuinhek. Ook zijn al deze producten uit voorraad leverbaar.

Waaruit bestaan onze duimhengen

Onze hengen hebben we in verschillende uitvoeringen, geelverzinkt, vuurverzinkt, rvs roestvrijstaal en ook zwart cataforese in model rustica voor een rustieke uitstraling. Cataforese is een milieuvriendelijk lakproces, de duimheng wordt in een vloeistof bad met cataforeselak ondergedompeld. Dit is een elektrostatisch proces.

Duimhengen kopen

Wilt u degelijke en mooie duimhengen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de duimhengen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn duimhengen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes