Worteldoek

Worteldoek is ideaal voor uw tuin. Het helpt tegen onkruid, is zanddicht en waterdoorlatend. Het wordt veel gebruikt onder paden, vlonders en terrassen. Gemaakt van sterk geotextiel.

Bestelt u uw worteldoek bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.Lees hier meer over onze worteldoeken.

Meer

5 Resultaten

5 Resultaten

Waarom kiezen voor worteldoek

Als u voor ons worteldoek kiest, kies dan voor een product van hoge kwaliteit. Ondoordringbaar voor wortels en ideaal tegen onkruid onder paden, loopbruggen en terrassen.

Waaruit bestaat ons worteldoek

Worteldoeken zijn gemaakt van sterk geotextiel en van uitstekende kwaliteit. Je kunt het worteldoek op maat knippen, worteldoek is zandbestendig en waterdoorlatend.

Worteldoek kopen

Wilt u degelijk en mooi worteldoek kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het worteldoek zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is het tuinhout niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating