Houten tuinhuisjes

Tuinhuisjes of blokhutten gefabriceerd van hoogwaardig Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Vuren uit Noord-Europa is als gevolg van een langzamere groei, duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten en hars dan het gebruikelijke goedkopere vuren uit Oost Europa. Dit betekent dan ook dat het hout veel minder snel verrot, vervuild of vochtig wordt. Vandaar dat op onze tuinhuisjes en blokhutten 10 jaar garantie wordt gegeven. Bestelt u uw nieuw tuinhuisje bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u houten tuinhuisjes per volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Waarom kiezen voor tuinhuisjes

Tuinhuisjes zijn een ideale oplossing voor het opbergen van uw fietsen, tuinmeubels of gereedschap en te plaatsen in bijna iedere tuin. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en modellen, voor elk wat wils.

Waaruit bestaan onze tuinhuisjes

Onze tuinhuisjes bestaan uit hoogwaardig Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Vuren uit Noord-Europa is als gevolg van een langzamere groei, duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten en hars dan het gebruikelijke goedkopere vuren uit Oost Europa. Dit betekent dan ook dat het hout veel minder snel verrot, vervuild of vochtig wordt. Vandaar dat op onze tuinhuisjes en blokhutten 10 jaar garantie wordt gegeven.

Toepassingen houten tuinhuisjes

Een tuinhuisje is een praktische en charmante meerwaarde voor huis en tuin en is niet alleen ontworpen als gezellig huisje maar ook voor de opslag van tuinmachines, gereedschap, fietsen etc. Heeft u thuis gebrek aan opslagruimte, dan kun u hier schoon en veilig uw spullen opslaan. Ook wordt een tuinhuisje vaak gebruikt om te klussen of als hobby of speelruimte voor de kinderen.

Hang- en sluitwerk

Alle tuinhuisjes zijn inclusief alle bevestigingsmateriaal, hang- en sluitwerk en glas. Hang- en sluitwerk is gemaakt van hoog kwalitatief ijzer en niet van plastic zoals bij vele van onze concurrenten. Deuren en ramen zijn geproduceerd d.m.v. butting technologie wat vochtafstotend werkt.Tenslotte voldoen al onze tuinhuisje en blokhutten aan de ISO normering.

Dakshingles

Onze tuinhuisjes worden exclusief dakshingles geleverd. Het aantal benodigde m2 dakshingles berekent u door de oppervlakte te vermenigvuldigen met 1,5.

Veranda

De tuinhuisjes kunnen worden uitgebreid met een passende veranda, zodat u tevens lekker voor het tuinhuisje kunt gaan zitten

Hulp nodig bij het monteren?

De prijs van het houten tuinhuisje omvat niet de montage service. Als u hulp nodig heeft bij de montage zouden we graag een lijst met vertrouwde partners suggereren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de montage service per email info@intergard.nl of per telefoon: 0546-579030

Tuinhuisjes kopen

Wilt u een degelijk en mooi tuinhuisje of blokhut kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het tuinhuisje zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de tuinhuisjes niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating