Houten tuinhuisjes

Houten tuinhuisje of blokhutten gefabriceerd van hoogwaardig Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Vuren uit Noord-Europa is als gevolg van een langzamere groei, duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten en hars dan het gebruikelijke goedkopere vuren uit Oost Europa. Dit betekent dan ook dat het hout veel minder snel verrot, vervuild of vochtig wordt. Vandaar dat op onze houten tuinhuisjes en blokhutten 10 jaar garantie wordt gegeven. Staat uw gewenste model en afmeting er niet bij of wenst u dat uw blokhut in een bepaalde kleur wordt gecoat, neem dan even contact met ons op via contact. We leveren bovendien Tiny Houses of houten huizen, deze kunt u vinden onder blokhutten. Bestelt u uw nieuw tuinhuisje bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u houten tuinhuisjes per volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

36 Resultaten

36 Resultaten

Waarom kiezen voor een houten tuinhuisje

Een houten tuinhuisje is een ideale oplossing voor het opbergen van uw fietsen, tuinmeubels of gereedschap en te plaatsen in bijna iedere tuin. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en modellen, voor elk wat wils. Onze tuinhuisjes hebben de beste prijs/kwaliteitsverhouding in de markt met meer dan 25 jaar ervaring. Een deel van onze tuinhuisjes en blokhutten zijn zowel blank als geïmpregneerd of in een gecoate kleur leverbaar tegen meerprijs. Leverbare kleuren zijn zwart, donkergrijs, lichgrijs, wit, creme, Zweeds rood, groen en blauw. Helaas is afhaling te Wierden niet mogelijk bij deze producten. Tuinhuizen en blokhutten worden vaak gekocht in combinatie met bamboe rolgordijnen en dakshingles

Waaruit bestaat onze houten tuinhuisje

Onze houten tuinhuisjes bestaan uit hoogwaardig onbehandeld Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Vuren uit Noord-Europa is als gevolg van een langzamere groei, duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten en hars dan het gebruikelijke goedkopere vuren uit Oost Europa. Dit betekent dan ook dat het hout veel minder snel verrot, vervuild of vochtig wordt. Vandaar dat op onze tuinhuisjes en blokhutten 10 jaar garantie wordt gegeven. Voordat u onze tuinhuisjes monteert, raden wij aan deze vooraf te beitsen, lakken of verven. Naast onze tuinhuizen leveren we tevens sauna's, kapschuren, chalets, trekkershutten, tuinkubussen, kota's, camping pods en hottubs op aanvraag.

Toepassingen houten tuinhuisjes

Een houten tuinhuis is een praktische en charmante meerwaarde voor huis en tuin en is niet alleen ontworpen als gezellig huisje maar ook voor de opslag van tuinmachines, gereedschap, fietsen etc. Heeft u thuis gebrek aan opslagruimte, dan kun u hier schoon en veilig uw spullen opslaan. Ook wordt een tuinhuisje vaak gebruikt om te klussen of als hobby of speelruimte voor de kinderen.

Hang- en sluitwerk houten tuinhuis

Alle houten tuinhuisjes zijn inclusief alle bevestigingsmateriaal, hang- en sluitwerk en glas. Hang- en sluitwerk is gemaakt van hoog kwalitatief ijzer en niet van plastic zoals bij vele van onze concurrenten. Deuren en ramen zijn geproduceerd d.m.v. butting technologie wat vochtafstotend werkt.Tenslotte voldoen al onze tuinhuisje en blokhutten aan de ISO normering.

Dakshingles voor houten tuinhuisje

Onze houten tuinhuisjes worden exclusief dakshingles geleverd. Het aantal benodigde m2 dakshingles berekent u door de oppervlakte te vermenigvuldigen met 1,5.

Veranda voor houten tuinhuisje

De houten tuinhuisjes kunnen worden uitgebreid met een passende veranda, zodat u tevens lekker voor het tuinhuisje kunt gaan zitten

Hulp nodig bij het monteren van houten tuinhuisje?

De prijs van het houten tuinhuisje omvat niet de montage service. Als u hulp nodig heeft bij de montage zouden we graag een lijst met vertrouwde partners suggereren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de montage service per email [email protected] of per telefoon: 0546-579030

Houten tuinhuisje op maat

Wilt u een houten tuinhuisje op maat laten maken, dan is dit ook mogelijk. Stuurt u ons dan een email met een tekening waarop de maten worden vermeld. Informeer vooraf bij uw gemeente of u met of zonder vergunning mag bouwen.

Houten tuinhuis kopen

Wilt u een degelijk en mooi houten tuinhuis of blokhut kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het houten tuinhuisje zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de houten tuinhuisjes niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen, tuinverlichting of sierbestrating Bent u tevens op zoek naar een manier om uw lelijke kliko op te bergen? Kijk dan ook eens op kliko ombouw