Raamhoeken

Raamhoeken zijn platte stalen versterkingshoeken die worden gebruikt ter versterking van houten raamhoeken of kozijnen, maar ook voor andere houtconstructies. Onze raamhoeken zijn geproduceerd onder ISO certificering en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Verkrijgbaar in verzinkte uitvoering maar ook in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe raamhoeken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

12 Resultaten

12 Resultaten

Waarom kiezen voor raamhoeken

Raamhoeken zijn platte stalen versterkingshoeken die worden gebruikt ter versterking van houten raamhoeken of kozijnen, maar ook voor andere houtconstructies. Onze raamhoeken zijn geproduceerd onder ISO certificering en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij leveren raamhoeken in verschillende afmetingen en diktes.

Waaruit bestaan onze raamhoeken

Onze raamhoeken zijn van verzinkte uitvoering. Zo wordt het product beschermd tegen roestvorming. Of uit RVS = Roest Vast staal bestaat uit o.a. chroom, nikkel en ijzer. Hierdoor is de kans op roestvorming aanzienlijk verkleind.

Raamhoeken kopen

Wilt u degelijke en mooie raamhoeken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de raamhoeken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn raamhoeken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes