Boomschorsmatten

Boomschorsmatten worden gebruikt als natuurlijke tuinafscheiding en zijn snel en eenvoudig te plaatsen en eventueel op maat te knippen zonder problemen. De boomschorsmat kan met behulp van tie wraps tegen betongaas of een gaashekwerk worden geplaatst maar ook met krammen tegen houten palen, een bestaande schutting of tuinscherm of een lelijke muur. Deze boomschorsmatten zijn gemaakt van natuurlijk restmateriaal, de keuze voor boomschorsmatten betekent daarmee dat u een milieuvriendelijk tuinscherm plaatst zonder dat daarvoor bomen hoeven worden gekapt en voorkomt daarmee boskap. Bovendien is een tuinafscheiding van natuurlijk materiaal aantrekkelijk voor insecten, vogels en vlinders. Deze tuinafscheidingen worden evenals wilgenmatten, bamboematten, rietmatten en heidematten aanbevolen door milieu organisaties en het Ministerie van VROM.

Bestelt u uw boomschorsmatten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u boomschorsmatten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

10 Resultaten

 1. Sale
  Boomschorsmatten
  Aanbiedingsprijs € 69,99 € 57,84 Normale prijs € 84,69
 2. Sale
  Boomschorsmatten
  Aanbiedingsprijs € 96,79 € 79,99 Normale prijs € 120,99
 3. Sale
  Boomschorsmatten 2x3m dubbelzijdig
  Aanbiedingsprijs € 59,99 € 49,58 Normale prijs € 72,59

Waarom kiezen voor boomschorsmatten

Wanneer u kiest voor boomschorsmatten, dan kiest u voor een milieuvriendelijke tuinafscheiding met een natuurlijke uitstraling, een fraai alternatief voor houten schuttingen. Boomschorsmatten kunt u eenvoudig laten begroeien met klimplanten en zijn op elke gewenste maat te knippen.

Waaruit bestaan onze boomschorsmatten

Boomschorsmatten bestaan uit gelijke repen boomschors die met verzinkt ijzerdraad aan elkaar gebonden worden. De boomschorsmatten zijn dubbelzijdig, dat betekent dat het met 2 lagen ingebonden is, u hebt dan aan beide zijdes een mooie zichtzijde. Zo genieten uw buren ook van een mooi aanzicht. Boomschorsmatten zijn milieuvriendelijk en worden als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer.

Plaatsen van boomschorsmatten tegen betongaas

Een vaak gebruikte manier om boomschorsmatten snel en effectief te plaatsen is tegen betongaas. Om het betongaas te plaatsen, heeft u hardhouten palen nodig, gaaspaneelklemmen en eventueel een grondboor. Met de grondboor maakt u om de 150cm een gat in de grond, waarin u de hardhouten palen plaatst. Per hardhouten paal heeft u 4 gaaspaneelklemmen nodig, waarmee u het betongaas aan de hardhouten palen bevestigd. Onze gaaspaneelklemmen of betonmatbeugels zijn verpakt per 4 stuks in een zakje inclusief de schroefjes. Het betongaas is eenvoudig op maat te knippen, mocht het niet geheel passen. Nadat het betongaas is geplaatst, kunt u de boomschorsmatten uitrollen en bevestigen met tie-wraps aan het betongaas.

Plaatsen van boomschorsmatten tegen hekwerken

Het plaatsen van boomschorsmatten tegen hekwerken is snel en eenvoudig te realiseren. De boomschorsmat dient u uit te rollen tegen het hekwerk en daarna te bevestigen met tie-wraps.

Plaatsen van boomschorsmatten tegen schuttingen

Het plaatsen van boomschorsmatten tegen bestaande houten tuinschermen of schuttingen is eveneens snel te realiseren. U rolt de boomschorsmatten uit tegen de schuttingen en spijkert deze vast met krammen. U tuin krijgt hiermee meteen een natuurlijke uitstraling.

Plaatsen van boomschorsmatten tegen betonschuttingen of lelijke muur

Voordat u een tuinmat of boomschorsmat tegen een muur of betonschutting bevestigd, dient u eerst wat houten panlatten tegen de muur te plaatsen. Dit gaat het snelst met behulp van montagekit. Daarna kunt u de boomschorsmat eenvoudig uitrollen tegen de muur of betonschutting en bevestigen met krammen.

Zichtdoeken

Tuinmatten zoals wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten en heidematten, en rietmatten, zijn meestal minder zichtdicht dan bijvoorbeeld schuttingen. Om toch een hogere mate van privacy te bereiken kunt u achter of tussen de tuinmatten zichtdoeken plaatsen. Zodoende bereikt u toch de verlangde zichtdichtheid en kunt u met een gerust hart in uw tuin gaan zitten, zonder dat u het gevoel hebt begluurd te worden.

Komt u er niet helemaal uit, stuur dan een mail naar info@intergard.nl of belt u ons op 0546-579030. We helpen u graag verder.

Boomschorsmatten kopen

Wilt u een degelijke en mooie boomschorsmat kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de boomschorsmat zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €10,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is de boomschorsmat niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schuttingen, zoals hout beton schuttingen