Betonpoer

Betonpoer voor het plaatsen van tuinveranda's, tuinoverkapping, carports, kapschuren, slagbomen en hekwerken. Betonpoeren bieden de juiste stabiliteit en ondersteuning van uw product.

Bestelt u uw nieuwe betonpoeren bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u betonpoeren per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

14 Resultaten

14 Resultaten

Waarom kiezen voor onze betonpoer

Wanneer u kiest voor onze betonpoer dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Betonpoeren worden veel gebruikt voor extra stabiliteit bij het plaatsen van een tuinveranda, een overkapping, carport. maar ook speeltoestellen. Betonpoeren zijn inclusief een in hoogte verstelbaar anker of paalhouder en verkrijgbaar in verschillende maten. U plaatst de betonpoer eenvoudig in snelbeton, plaats desgewenst een tegel, dit kan een stoeptegel zijn, onderin. Na het drogen van het snelbeton kunt u beginnen met het bouwen van uw tuinveranda of carport. Snelbeton zal ongeveer 15 minuten nodig hebben om uit te harden.

Waaruit bestaat onze betonpoer

Onze betonpoer bestaat uit beton en is inclusief een in hoogte verstelbaar anker, een staalplaat, houtdraadbouten en moeren.

Betonpoer kopen

Wilt u degelijke en mooie betonpoeren kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de betonpoeren zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn betonpoeren niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes