Waterrooster

Een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige waterroosters tegen gunstige prijzen vindt u in deze categorie. Waterroosters worden gebruikt om fonteinen en waterpartijen te maken. De roosters kunnen op vijverfolie gelegd worden of op een kunststof kuip, welke men daarna met water vult. De opening is bedoeld voor de fonteinpomp en de bovenkant van het rooster bedekt men dan met allerlei keien. Op deze manier kun je je tuin verfraaien d.m.v. een kabbelende fontein.

Bestelt u uw nieuwe waterrooster bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor onze waterrooster

Wanneer u kiest voor onze waterrooster dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Onze waterroosters zijn gefabriceerd van hoogwaardig staal en zijn vuurverzinkt wat vroegtijdige roestvorming voorkomt.

Waaruit bestaat ons waterrooster

Ons waterrooster bestaat uit ijzer, thermisch verzinkt.

Waterroosters kopen

Wilt u degelijke en mooie waterroosters kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u waterroosters zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn waterroosters niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes