Waterrooster

Een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige waterroosters of vijverroosters tegen gunstige prijzen vindt u in deze categorie. Waterroosters worden gebruikt om fonteinen en waterpartijen te maken. De waterroosters of vijverroosters kunnen op vijverfolie gelegd worden of op een kunststof kuip, welke men daarna met water vult. De opening is bedoeld voor de fonteinpomp en de bovenkant van het waterrooster of vijverrooster bedekt men dan met allerlei keien. Op deze manier kun je je tuin verfraaien d.m.v. een kabbelende fontein.

Bestelt u uw nieuwe waterrooster bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor onze waterrooster of vijverrooster

Wanneer u kiest voor onze waterrooster dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Onze waterroosters zijn gefabriceerd van hoogwaardig staal en zijn vuurverzinkt wat vroegtijdige roestvorming voorkomt.

Waaruit bestaat ons waterrooster of vijverrooster

Ons waterrooster of vijverrooster bestaat uit ijzer, thermisch verzinkt wat vroegtijdige roestvorming voorkomt

Waterroosters of vijverroosters kopen

Wilt u degelijke en mooie waterroosters of vijverrooster kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u waterroosters zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn waterroosters of vijverroosters niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes