Betonschuttingen

Stel, u zit met mooi weer heerlijk te genieten in de tuin. Vervolgens lopen wildvreemden langs die mee kunnen kijken. Daarnaast zijn de buurkinderen ook buiten aan het spelen en schreeuwen de hele buurt bij elkaar. Klinkt dit bekend? En wilt u liever in alle rust in uw tuin kunnen zitten? Dan is een betonschutting de ideale oplossing.

Niet alleen blokkeren betonschuttingen  het zicht voor buitenstaanders, maar ze  zijn ook nog eens geluidswerend. U heeft daardoor minder last van lawaai, zoals langsrazende auto’s of schreeuwende buurkinderen.

Kiest u voor een betonnen schutting van Intergard, dan weet u dat u een schutting of tuinafscheiding krijgt die een leven lang meegaat. Daarnaast bieden wij naast een breed assortiment, de scherpste prijzen op onze producten, dus weet u dat u niet teveel betaalt.

Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees hier meer over onze betonschuttingen.

Meer
Pagina

59 Resultaten

Pagina

59 Resultaten

Waaruit bestaan onze betonschuttingen?

Wanneer u kiest voor een beton schutting, dan kiest u voor een zeer duurzame, robuuste en vrijwel onderhoudsvrije tuinafscheiding die zeker 20 tot 25 jaar meegaat. Bovendien zijn beton schuttingen geluidswerend, bestand tegen zware weersomstandigheden en bieden ze een hoge mate van privacy. De betonschuttingen bestaan uit betonpalen en betonplaten. Deze zijn allemaal gemaakt van gewapend beton met daarin staal verwerkt. Betonschuttingen en bijbehorende artikelen zijn alleen te bestellen met de optie transport i.v.m. het gewicht van de goederen. De betonschuttingen worden op aanvraag gemaakt en kunnen niet geretourneerd worden. Helaas is afhaling te Wierden ook niet mogelijk bij deze producten.

De betonpalen zijn voorzien van een uitsparing zodat u de betonplaten snel en eenvoudig in de betonpaal kunt plaatsen. Het metselen van een muur als schutting behoort hierdoor tot het verleden De betonplaten hebben een hoogte van 38,5cm en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoering zoals steenmotief, rotsmotief, en houtmotief. U kunt kiezen voor enkelzijdige of dubbelzijdige betonschuttingen. Wanneer u kiest voor dubbelzijdig betekent dit dat u met 2 platen werkt. Zo hebben zowel uw buren als u beide een mooie zichtkant. Hoe hoog is een standaard betonschutting? De hoogte van de betonschutting kunt u eenvoudig zelf bepalen door de betonplaten boven op elkaar te stapelen. U hebt de keuze in standaard hoogte 193cm of 231cm. Bij 193cm werkt u met 5 platen en bij 231cm hebt u 6 betonplaten in de set. Mocht u hoekpalen nodig hebben, dan kunt u dit tijdens het bestelproces opgeven onder "Comments". De palen zijn 248cm bij de hoogte 193cm en 290cm bij de hoogte 231cm.  

De betonschuttingen zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren antraciet, grijs, geel en bruin. Wilt u liever een andere kleur, kies dan voor de grijze uitvoering. Met betonlazure kunt u de schutting vervolgens in de kleur van uw keuze verven.

Aanvullende producten voor betonnen schuttingen

Afdeklatten voor betonschuttingen zijn als optie verkrijgbaar en geven de schutting een mooie afwerking. Bovendien zorgt de betonnen afdeklat ervoor dat de betonschutting worden beschermd tegen vocht en weersinvloeden, wat de levensduur van de schutting nog eens extra verlengt. Ook deze latten kunnen uiteraard geverfd worden met behulp van betonlazure.

Bij de beton schuttingen zijn ook bijpassende hardhouten tuinpoorten en grenen tuinpoorten leverbaar. Deze tuinpoorten zijn gemonteerd op een vuurverzinkt stalen poortframe, zodat de poort niet krom trekt. De tuinpoort is verder voorzien van verstelbare hengen, zodat de poort vooraf, maar ook achteraf eenvoudig versteld kan worden en dus precies past. De tuinpoorten worden verder geleverd met krukgarnituur en dag- en nachtslot met profielcilinder, zodat u uw tuin veilig kunt afsluiten. Hebt u extra betonpalen nodig dan neemt u een kijkje in onze categorie betonpalen.

Hoe plaats je een betonnen schutting?

Wilt u zelf de betonschutting plaatsen, lees dan hieronder de stappen hoe u dit doet.

  1. Als eerste dient u de grond vrij te maken van wortels en stenen en begint u met uitlijnen door middel van een touw of waterpas. Ook moet u vooraf goed opmeten hoe u uit wilt komen met de betonnen platen. Mocht u afdeklatten gaan gebruiken dan is het opmeten van cruciaal belang. Merkt u bij het graven dat uw ondergrond te zacht of te instabiel is, dan kunt u onder de betonpaal een tegel of een klinker plaatsen om verzakking te minimaliseren.
  2. Plaats de betonpalen in de grond. Wilt u extra stevigheid, stort de palen dan in snelbeton. Dit beton stort u rondom de betonpaal en wordt snel hard. Zo weet u zeker dat uw betonnen schutting goed stevig staat. Het niet gebruiken van snelbeton heeft als voordeel dat, mocht u de palen in eerste instantie niet geheel juist geplaatst hebben, u het altijd nog kunt aanpassen.
  3. Na het plaatsen van de eerste betonpaal kunt u verder gaan met het plaatsen van de betonplaten. U plaatst eerst 3 à 4 betonplaten en sluit deze af met de volgende betonpaal. Na 2 herhalingen kunt u de rest van de betonplaten gaan plaatsen. 

Zodra de betonnen schutting is geplaatst kunt u beginnen met het afvoegen van de betonnen platen en palen. Eventueel kunt u het afsluiten met een afdeklat.

Wanneer u liever niet zelf de betonschutting wilt plaatsen, kunt u het beste contact opnemen met een lokale klusser of hovenier. Richtprijs €20,- per strekkende meter  

Verschillen met andere schuttingen

Is de betonschutting niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schuttingen.

Houten schuttingen en hardhouten schuttingen zijn relatief makkelijker te plaatsen. Daarnaast kunnen houten schuttingen makkelijker gedemonteerd worden, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Een betonnen schutting is in dat geval lastig mee te nemen.

Wilt u de charme van een houten schuttingen maar wel de stevigheid en duurzaamheid van een betonnen schuttingen, kies dan voor een hout beton schutting. Deze schuttingen hebben een basis van beton. Hierdoor is de schutting beter beschermd tegen kromtrekken en rottingen van het hout.

Betonschuttingen kopen

Wanneer u kiest voor een betonschutting, dan kiest u voor een zeer duurzame en robuuste tuinafscheiding. Betonschuttingen bieden 100% privacy, gaan een leven lang mee en zijn ook nog eens geluidswerend. De hoogte van de schutting is eenvoudig zelf te bepalen door het aantal betonplaten. Daarnaast behoeven betonschuttingen nauwelijks onderhoud, blijven ze makkelijk staan in stevige stormen en behoeven ze geen aparte fundering bij het plaatsen.

Wilt u een degelijke en mooie betonschutting kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een complete set voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte aan door ons het aantal strekkende meters door.

Is een schutting niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen, tuinverlichting of hekwerken