Betonschuttingen

Topkwaliteit betonschuttingen van Intergard vindt u op deze pagina, alle betonschuttingen zijn gemaakt van gewapend beton en er is veel aandacht besteed aan een verfijnde afwerking. De betonschuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, hoogtes en kleuren. De standaard kleuren voor de betonschuttingen met motief zijn: antraciet, grijs, bruin en geel. Indien u toch een andere kleur wenst, levert Intergard betonlazure. Dit is special ontwikkelde betonverf voor onze betonschuttingen en is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Een mooie duurzame erfafscheiding of tuinafscheiding die een leven lang meegaat voor een extreem scherpe prijs. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan het aantal strekkende meters weten wat u nodig heeft en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe betonschutting bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Waarom kiezen voor een betonschutting

Wanneer u kiest voor een betonschutting, dan kiest u voor een zeer duurzame en robuuste tuinafscheiding. Betonschuttingen bieden 100% privacy, gaan een leven lang mee en zijn ook nog eens geluidswerend. De hoogte van de schutting is eenvoudig zelf te bepalen door het aantal betonplaten.

Waaruit bestaan onze betonschuttingen

Betonschuttingen bestaan uit betonpalen en betonplaten. Alle betonpalen en betonplaten zijn gemaakt van gewapend beton waarin staal is verwerkt. U kunt de betonpalen los in de grond plaatsen, maar voor extra stevigheid kunt u de betonpalen ook in snelbeton storten. Dit beton stort u rondom de betonpaal en wordt snel hard. De betonpalen zijn voorzien van een uitsparing zodat u de betonplaten snel en eenvoudig in de betonpaal kunt plaatsen. De betonplaten hebben een hoogte van 38,5cm en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoering zoals o.a. steenmotief, rotsmotief, houtmotief. De betonschuttingen zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren antraciet, grijs, geel en bruin. Indien u een andere kleur wenst, dient u de grijze uitvoering te bestellen met betonverf naar keuze

Afdeklatten voor betonschuttingen

Afdeklatten voor betonschuttingen zijn als optie verkrijgbaar en geven de schutting een mooie afwerking. Bovendien zorgt de afdeklat ervoor dat de betonschutting worden beschermd tegen vocht en weersinvloeden, wat de levensduur van de schutting nog eens extra verlengd.

Tuinpoorten voor betonschuttingen

Bij de betonschuttingen zijn ook bijpassende hardhouten tuinpoorten en grenen tuinpoorten leverbaar. Deze tuinpoorten zijn gemonteerd op een vuurverzinkt stalen poortframe, zodat de poort niet krom trekt. De tuinpoort is verder voorzien van verstelbare hengen, zodat de poort vooraf, maar ook achteraf eenvoudig versteld kan worden en dus precies past. De tuinpoorten worden verder geleverd met krukgarnituur en dag- en nachtslot met profielcilinder, zodat u uw tuin veilig kunt afsluiten.

Betonschuttingen kopen

Wilt u een degelijke en mooie betonschutting kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een complete set voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de schutting zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €20,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is de betonschutting niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schuttingen, zoals hout beton schuttingen