Wipkip

Wipkippen van duurzaam en onderhoudsvrije kunststof, afgewerkt met kleurrijke lak welke weersbestendig en vandalisme proof is en versterkte kunststof handgrepen en voetsteunen met anti-slip profiel, vuurverzinkte stalen verankering, bij voorkeur te plaatsen in beton. Geschikt voor eigen tuin en goedgekeurd voor openbare speelplaatsen volgens EN1176.

Bestelt u uw nieuwe wipkip of veerdier bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor een wipkip

De wipkip of veerdier is een toestel waar vooral kleinere kinderen dol op zijn. Hoe anders dan met een gewone wip, kan een kind op de wipkippen lekker alleen spelen. Ze kunnen zelf bepalen hoe hard ze gaan en hoe lang ze er op willen blijven zitten. Heerlijk om even weg te dromen en fantaseren op onze wipkippen. Ideaal voor in speeltuinen, op schoolpleinen, kinderdagverblijven of bij restaurants. U vindt bij ons een zeer ruim assortiment, waaronder de Zeehond, Draak, Olifant, of Nijlpaard, Dino- Trex etc. Het spelen op een wipkip is zeer goed voor de ontwikkeling van een goed evenwicht. Valbrekende rubberen tegels voor onder de speeltoestellen zijn tevens als optie verkrijgbaar in verschillende diktes, kleuren en maten. Dit zorgt voor een stukje veiligheid voor uw kind. Een wipkip, veerdier is geschikt voor 1 persoon. Advies leeftijd 3-12 jr.

Waaruit bestaan onze wipkippen

De wipkippen zijn gemaakt van kunststof en afgewerkt met kleurrijke lak (weerbestendig en vandalismebestendig). Ze zijn voorzien van versterkte kunststof handgrepen en voetsteunen met anti-slip profiel. De wipkippen hebben een vuurverzinkte stalen verankering welke bij voorkeur wordt geplaatst in beton. Een plaatanker gebruikt u wanneer deze op het beton geplaatst moet gaan worden. Een betonanker om te verankeren in beton. Bij onze wipkippen vindt u deze keuzemogelijkheid. U kunt dus kiezen voor een plaatanker of een betonanker. Een wipkip is geschikt voor zowel eigen tuin als openbare speelplaatsen. Bovendien zijn ze TÜV EN1176 gekeurd. Onze wipkippen worden compleet geleverd inclusief bevestingingsmateriaal. De platen en de veer worden ongemonteerd als bouwpakket geleverd en zijn vrij eenvoudig te monteren. De wipkippen zijn van massief HDPE kunststof van 19mm. De afmeting van de veer is; Ø17x40 cm en de diameter veer is 18mm.

Wipkip kopen

Wilt u degelijke en mooie wipkip kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de wipkip zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn wipkippen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes