Schapenhekken

Houdt u van een landelijke, natuurlijke sfeer in uw tuin? Dan is een kastanjehout hekwerk of schapenhek wellicht een geschikte keuze voor uw tuin. Kastanjehout is een prachtige duurzame houtsoort, welke goed bestand is tegen vocht vanwege de fijne vezelstructuur van het hout. Een kastanjehouten hekwerk of schapenhek geeft uw tuin een mooie landelijke natuurlijke uitstraling. Kastanjehouten hekwerken of schapenhekken zijn een duurzame milieuvriendelijke keuze voor uw tuin. Bij Intergard hebben wij volop kwalitatief kastanjehouten producten waaronder tevens prachtige kastanjeschermen. Wij adviseren u graag.

Bestelt u uw kastanjehouten hekwerken of schapenhek bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kastanjehouten schapenhekken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. .

lees meer...

11 Resultaten

 1. Sale
  Kastanjehouten hekwerk schapenhek 0,50x10m
  Aanbiedingsprijs € 84,69 € 69,99 Normale prijs € 96,79
 2. Sale
  Hekwerk kastanjehouten schapenhek 1,25x10m
  Aanbiedingsprijs € 79,99 € 66,11 Normale prijs € 120,99
 3. Sale
  Hekwerk kastanjehouten schapenhek 0,92x10m
  Aanbiedingsprijs € 69,99 € 57,84 Normale prijs € 96,79 Vanaf € 70,26
 4. Sale
  Poortje kastanjehouten hekwerk schapenhek incl. beslag
  Aanbiedingsprijs € 84,69 € 69,99 Normale prijs € 108,89

Waarom kiezen voor schapenhekken of kastanjehouten hekwerken

Kastanjehouten hekwerken worden veel in natuurlijke tuinen en omgeving gebruikt, zoals in de duinen, parken en bossen, is duurzaam en milieuvriendelijk. Indien u kiest voor kastanjehouten hekwerk dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product met een zeer lange levensduur. Kastanjehout heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar en is een zeer goed alternatief voor geïmpregneerd hout.

Waaruit bestaan onze schapenhekken kastanjehouten hekwerken

Hekwerk van kastanjehout bestaat uit gekloofde kastanje latten die aan elkaar gebonden worden met verzinkt ijzerdraad. Het kastanjehout is in verschillende lengtes verkrijgbaar en met verschillende lat afstanden. Kastanjehout is milieuvriendelijk en wordt als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer.

Plaatsen van kastanjehouten schapenhek

Kastanjehouten hekwerken of schapenhekken zijn eenvoudig te plaatsen door ze uit te rollen en tegen kastanjehouten palen te bevestigen door middel van krammen. De kastanjehouten palen worden om de 150cm in de grond geplaatst.

Kastanjehouten poortje voor schapenhek

Om een doorgang te verkrijgen worden kastanjehouten poortjes geplaatst. Onze kant en klare kastanjehouten poortjes zijn voorzien van hang- en sluitwerk, waaronder hengen, duimen en een tuinheksluiting.

Ook zijn er eikenhouten frames leverbaar in verschillende afmetingen waarop u het kastanjehout kunt bevestigen.

Komt u er niet helemaal uit, stuur dan een mail naar info@intergard.nl of belt u ons op 0546-579030. We helpen u graag verder.

Kastanjehouten hekwerken of schapenhekken kopen

Wilt u degelijke en mooie kastanjehouten hekwerken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het kastanjehouten schapenhek zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een kastanjehouten schapenhek niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken