Duimhengen RVS

Duimhengen voor poorten of tuinpoorten RVS roestvrijstaal. Duimhengen RVS of hengen worden in combinatie met plaatduimen RVS gebruikt als ophangsysteem bij het monteren van tuinpoorten of houten poorten, poortdeuren, deuren en houten tuinpoortjes van tuinhekken. De plaatduimen worden aan de ene kant aan de houten paal of houtwerk bevestigd, de duimhengen aan de poort waarna men de poort eenvoudig in de plaatduimen kan hangen. Een snel en eenvoudig systeem om tuinpoorten te plaatsen.

Bestelt u uw nieuwe duimhengen RVS bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

5 Resultaten

5 Resultaten

Waarom kiezen voor duimhengen rvs

Ons assortiment duimhengen rvs is ook zeer uitgebreid. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Duimhengen rvs zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen en staan bekend om zijn sterkte. Let u er op dat de diameter van de duimheng overeen moet komen met de diameter van de plaatduim, zodat dit passend is bij ophanging. Duimhengen rvs zijn geschikt voor de ophanging van uw poort, tuinpoort of tuinhek. Al deze producten zijn uit voorraad leverbaar.

Waaruit bestaan onze duimhengen rvs

Onze duimhengen rvs zijn gefabriceerd uit roestvrij staal, ook wel inox genoemd. Deze behandeling wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen. Rvs bestaat hoofdzakelijk uit ijzer, nikkel, chroom en koolstof. Ook hebben we duimhengen in verschillende uitvoeringen zoals geelverzinkt, thermisch verzinkt en zwart cataforese in model rustica voor een rustieke uitstraling. Cataforese is een milieuvriendelijk lakproces, de duimheng wordt in een vloeistof bad met cataforeselak ondergedompeld. Dit is een elektrostatisch proces.

Duimhengen RVS kopen

Wilt u degelijke en mooie duimhengen RVS kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de duimhengen RVS zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn duimhengen RVS niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes