Vlonderplanken hardhout

Hardhouten vlonderplanken voor vlonder, bieden wij aan in Bangkirai hardhout, Massaranduba hardhout en Kapur hardhout duurzaamheidsklasse I allemaal FSC hout uit verantwoord bosbeheer, 25 jaar garantie. De meest duurzame oplossing voor uw terras. Bangkirai, Massaranduba en Kapur zijn duurzame houtsoorten die goed bestand zijn tegen schimmels en insectenaantasting. Mede door die duurzaamheid is het populair als constructiemateriaal voor vlonders, hekken, zware tuinmeubelen en terrassen.

Bestelt u uw nieuwe vlonderplanken hardhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...
Pagina

40 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderplanken hardhout

Wanneer u kiest voor onze vlonderplanken hardhout dan kiest u voor kwaliteit. In ons assortiment hebben we vlonderplanken van verschillende soorten hardhout. Vlonderplanken worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, is eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling. Zoekt u een goedkoper alternatief dan zou u kunnen kiezen voor geïmpregneerde vlonderplanken, deze vindt u ook in ons assortiment. Het schoonmaken van de vlonderplanken hardhout is zeer eenvoudig, u spuit het af met een hogedrukspuit. Wij adviseren om 1x per jaar het hout met olie te behandelen om vergrijzing te voorkomen.

Waaruit bestaan onze vlonderplanken hardhout

Onze vlonderplanken hardhout bestaan uit Bangkirai hardhout, Massaranduba hardhout of Kapur hardhout. Duurzaamheidsklasse I allemaal FSC hout uit verantwoord bosbeheer met 25 jaar garantie.

Vlonderplanken hardhout kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderplanken hardhout kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken hardhout zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken hardhout niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes