Vlonderplanken hardhout

Hardhout vlonderplanken terrasplanken voor vlonder, bieden wij aan in Bangkirai hardhout, Massaranduba hardhout en Kapur hardhout duurzaamheidsklasse I allemaal FSC hout uit verantwoord bosbeheer, 25 jaar garantie. De meest duurzame oplossing voor uw terras. Bangkirai, Massaranduba en Kapur zijn duurzame houtsoorten die goed bestand zijn tegen schimmels en insectenaantasting. Mede door die duurzaamheid is het populair als constructiemateriaal voor vlonders, hekken, zware tuinmeubelen en terrassen.

Bestelt u uw nieuwe hardhout vlonderplanken of tuinhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

39 Resultaten

39 Resultaten

Waarom kiezen voor hardhout vlonderplanken

Wanneer u kiest voor onze hardhout vlonderplank dan kiest u voor kwaliteit. In ons assortiment hebben we vlonderplanken van verschillende soorten hardhout. Vlonderplanken worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, is eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling. Zoekt u een goedkoper alternatief dan zou u kunnen kiezen voor geïmpregneerde vlonderplanken, deze vindt u ook in ons assortiment. Of de composiet vlonderplanken. Om langer plezier van uw hardhout te hebben, kunt u het beste 2 keer per jaar het hardhout reinigen. Het hardhout maak u schoon met soda of keukenzout. Zorg ervoor dat het hardhout doorweekt is. Hierdoor gaan de poriën openstaan. Dit kunt u doen door middel van regenwater of tuinslang. Schrob hierna met een borstel en emmer lauw water met zout of soda het hardhout. Wel in de richting van de houtnerf. Na het schrobben kunt u het hardhout afspoelen. Wilt u de originele kleur behouden van het hardhout, dan kunt u er hardhoutolie gebruiken. Laat het hardhout goed drogen voordat u de hardhoutolie aanbrengt. Wanneer u dit niet doet, kan het vocht onder de olielaag tot zwarte vlekken leiden. Breng de olie op het hardhout aan met een droge pluisvrije doek. Laat het intrekken tot het goed droog is. De behandeling is alleen geschikt voor kleurbehoud van het hardhout.

Waaruit bestaan onze hardhout vlonderplanken

Onze vlonderplanken bestaan uit Bangkirai hardhout, Massaranduba hardhout of Kapur hardhout. Duurzaamheidsklasse I allemaal FSC hout uit verantwoord bosbeheer met 25 jaar garantie. De vlonderplanken hardhout zijn leverbaar in de dikte 21mm en 28mm. 21mm vlonderplanken worden veelal gebruikt in tuin of terras. Indien de vlonderplanken worden gebruikt voor het plaatsen van een steiger of bij intensief gebruik adviseren we de vlonderplank in dikte 28mm. Hardhouten vlonderplanken hebben een mooie roodbruine kleur. Vlonderplanken hardhout bevatten weinig noesten en zijn bestand tegen schimmels, zuren/chemicaliën en insectenaantasting. Door de hardheid van hardhout kan het hout kromtrekken. Na levering is het advies om het hout zo snel mogelijk te plaatsen. Wanneer het geplaatst wordt met goede stevige schroeven zal het hout ook niet zo snel kromtrekken. Kromtrekken heeft geen invloed op kwaliteit en het hout kan gewoon geplaatst worden. Eventueel kan men een spanner gebruiken. Let u er op dat bij montage van de vlonderplanken de schroeven de dubbele lengte van de dikte van de vlonderplank moeten hebben. Voor het plaatsen van de vlonderplanken kunt u de onderbalken of onderregels gebruiken, deze worden standaard gebruikt in de kopmaat 4,5x7.

Hardhout vlonderplanken kopen

Wilt u degelijke en mooie hardhout vlonderplanken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Heeft u liever vlondertegels? Kijk dan in onze categorie vlondertegels, deze zijn leverbaar in verschillende maten en houtsoorten waaronder hardhout en grenen. Natuurlijk kunt u de hardhout vlonderplanken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken hardhout niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes