Steigerplanken steigerhout

Steigerplanken van steigerhout zijn de trend van de laatste jaren en niet weg te denken van uw tuin of terras. Onze steigerhouten steigerplanken zijn gemaakt van nieuwe steigerplanken en verouderd en worden vaak gebruikt voor het maken van tuinmeubelen, plantenbakken of als vlonderplanken voor je terras of als schutting waarbij de planken aan elkaar worden geschroefd als zogenaamd plank tegen plank tuinscherm. Het gebruikte hout is FSC gecertificeerd wat staat voor verantwoord bosbeheer. Kortom de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Bestelt u uw nieuwe steigerplanken of tuinhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u steigerplanken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

11 Resultaten

11 Resultaten

Waarom kiezen voor steigerplanken

Wanneer u kiest voor onze houten steigerplanken dan kiest u voor planken van hoogwaardige kwaliteit. Met deze houten steigerplanken maakt u eenvoudig uw eigen steigerhouten tuinmeubelen, schutting of bijvoorbeeld bloembakken, geheel naar eigen wens. Steigerplanken hebben een robuuste uitstraling en worden tegenwoordig heel veel toegepast zowel binnen als buiten. U kunt uw steigerhout beschermen door deze te behandelen met olie, te beitsen of te verven. Zo beschermt u het hout tegen vuil, vocht en schimmels. Uw hout zal hierdoor jaren langer meegaan. Ook het schoonmaken van steigerhout is makkelijker na behandeling van het hout. Voor het schoonmaken van de steigerplanken is er een speciaal reinigingsmiddel, deze is bij de plaatselijke bouwmarkt te verkrijgen. Door het steigerhout te impregneren en te verduurzamen geeft het het hout een bescherming en kan het tot wel 15 jaar meegaan. Als u het aangebracht hebt dan zal de waterabsorptie van het geïmpregneerde steigerhout tot een minimum beperkt zijn en zo is uw steigerhout voor jaren beschermd.

Waaruit bestaan onze steigerplanken

Onze steigerplanken bestaan uit kwalitatief hoogwaardig steigerhout, FSC gecertificeerd wat staat voor verantwoord bosbeheer. U kunt kiezen voor grey vintage look, grijs gebeitst, maar ook voor Douglas geschaafd hout

Steigerplanken kopen

Wilt u degelijke en mooie steigerplanken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de steigerplanken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de steigerplanken niet wat u zoekt? Andere steigerhouten producten zoals steigerhouten tuinmeubelenen steigerhouten schuttingen tevens leverbaar of neem eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes