Steigerplanken

Steigerplanken van steigerhout zijn de trend van de laatste jaren en niet weg te denken van uw tuin of terras. Onze steigerhouten steigerplanken zijn gemaakt van nieuwe steigerplanken en verouderd en worden vaak gebruikt voor het maken van steigerhouten meubelen of tuinmeubelen, bloembakken, als vlonderplanken voor je terras of als schutting waarbij de planken aan elkaar worden geschroefd als zogenaamd plank tegen plank tuinscherm. Het gebruikte hout is FSC gecertificeerd wat staat voor verantwoord bosbeheer. Kortom de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Bestelt u uw nieuwe steigerplanken of tuinhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

11 Resultaten

11 Resultaten

Waarom kiezen voor steigerplanken

Wanneer u kiest voor onze steigerplanken dan kiest u voor planken van hoogwaardige kwaliteit. Met deze steigerplanken maakt u eenvoudig uw eigen steigerhouten tuinmeubelen, schutting of bijvoorbeeld bloembakken, geheel naar eigen wens. Steigerplanken hebben een robuuste uitstraling en worden tegenwoordig heel veel toegepast zowel binnen als buiten.

Waaruit bestaan onze steigerplanken

Onze steigerplanken bestaan uit kwalitatief hoogwaardig steigerhout, FSC gecertificeerd wat staat voor verantwoord bosbeheer. U kunt kiezen voor grey vintage look, grijs gebeitst, maar ook voor Douglas geschaafd hout

Steigerplanken kopen

Wilt u degelijke en mooie steigerplanken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de steigerplanken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de steigerplanken niet wat u zoekt? Andere steigerhouten producten zoals steigerhouten tuinmeubelen en steigerhouten schuttingen tevens leverbaar of neem eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of steigerhouten tuinmeubelen