Kussenboxen

Kussenbox of opbergboxen van duurzaam kunststof ergonomisch gefabriceerd volgens ISO 9001 certificering, UV-bestendig, vochtbestendig en vorstbestendig, eenvoudige en snelle montage zonder gereedschap.

Bestelt u uw nieuwe kussenbox opbergbox bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

16 Resultaten

16 Resultaten

Waarom kiezen voor onze kussenbox

Wanneer u kiest voor onze kussenbox of opbergboxen dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard kunt u de kussenbox c.q. opbergboxen voor alles wat u maar wilt opbergen gebruiken. De kussenboxen of opbergboxen worden zowel binnen als buiten geplaatst, zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk, uv-, vorst- en vochtbestendig. Leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Waaruit bestaat onze kussenbox

Onze kussenbox of opbergboxen bestaan uit duurzaam kunststof, ergonomisch gefabriceerd volgens ISO 9001 certificering.

Kussenbox kopen

Wilt u degelijke en mooi kussenbox of opbergbox kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kussenbox of opbergboxen zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn opbergboxen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes Bent u tevens op zoek naar een manier om uw lelijke kliko op te bergen? Kijk dan ook eens op kliko ombouw