Opbergboxen

Opbergboxen of kussenbox van duurzaam kunststof ergonomisch gefabriceerd volgens ISO 9001 certificering, UV-bestendig, vochtbestendig en vorstbestendig, eenvoudige en snelle montage zonder gereedschap.

Bestelt u uw nieuwe opbergbox bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

16 Resultaten

16 Resultaten

Waarom kiezen voor opbergboxen

Wanneer u kiest voor onze opbergboxen dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard kunt u de opbergboxen voor alles wat u maar wilt opbergen gebruiken. De opbergboxen worden zowel binnen als buiten geplaatst, zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk, uv-, vorst- en vochtbestendig. Leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Waaruit bestaan onze opbergboxen

Onze opbergboxen bestaan uit duurzaam kunststof, ergonomisch gefabriceerd volgens ISO 9001 certificering.

Opbergboxen kopen

Wilt u degelijke en mooi opbergboxen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de opbergboxen zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn opbergboxen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes