Plaatduim rustica

Plaatduimen voor duimheng poorten tuinpoorten zwart cataforese rustica, kwalitatief hoogwaardig Europees product. Plaatduimen rustica worden in combinatie met duimhengen rustica gebruikt als ophangsysteem bij het monteren van tuinpoorten of houten poorten, poortdeuren, deuren en houten tuinpoortjes van tuinhekken. De plaatduimen worden aan de ene kant aan de houten paal of houtwerk bevestigd, de duimhengen aan de poort waarna men de poort eenvoudig in de plaatduimen kan hangen. Een snel en eenvoudig systeem om tuinpoorten te plaatsen.

Bestelt u uw nieuwe plaatduimen rustica voor duimhengen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

1 Resultaten

1 Resultaten

Waarom kiezen voor plaatduim rustica

Onze plaatduimen rustica is een product van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Plaatduim rustica heeft een rustieke uitstraling en gebruikt u in combinatie met een duimheng. Geschikt voor de ophanging van uw poort, tuinpoort of tuinhek. De diameter van de plaatduim rustica moet overeenkomen met de diameter van uw duimheng.

Waaruit bestaat onze plaatduim rustica

Onze plaatduim rustica bestaat uit zwart cataforese. Deze behandeling wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen. Cataforese is een milieuvriendelijk lakproces, de plaatduim wordt in een vloeistof bad met cataforeselak ondergedompeld. Dit is een elektrostatisch proces. Ook hebben we plaatduimen in verschillende uitvoeringen zoals geelverzinkt, vuurverzinkt en rvs.

Plaatduimen rustica kopen

Wilt u degelijke en mooie plaatduimen rustica kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de plaatduimen rustica zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn plaatduimen rustica niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes