Verzending & bezorging

Wilt u de status van uw bestelling weten?

Neem dan even telefonisch of per mail contact met ons op, houdt uw bestelnummer gereed en wij kijken het gelijk voor u na.

Pakketten worden normaliter binnen 48 uur aangeboden aan de koerier en verzonden. De uiteindelijke levertijd bedraagt gemiddeld 3 tot 10 werkdagen, dit is indicatief en afhankelijk van de grootte van het product. Tijdens het hoogseizoen kunnen de levertijden wat uitlopen. De vermelde verwerkings- en levertijden zijn indicatief en hieraan kun je als klant geen rechten ontlenen. Bestellingen van producten die niet met een koeriersdienst verzonden kunnen worden gaan met groot transport vaak vergezeld van een kooiaap.

Wat zijn de verzendkosten?

Intergard levert zijn assortiment door heel Europa. De hoogte van de verzendkosten wordt vooraf tijdens het bestelproces berekend en aan u kenbaar gemaakt m.u.v. de Waddeneilanden, waarop een extra opslag wordt berekend. Indien u op de Waddeneilanden woont dient u vooraf contact met ons op te nemen betreffende de transportkosten. De hoogte van de verzendkosten hangt samen met gewicht, locatie en grootte van het bestelde product. We werken enkel met gespecialiseerd en klantvriendelijke transporteurs en pakketdiensten, die bekend zijn met ons assortiment, zodat eventuele schades tijdens transport tot het minimum worden beperkt. Zodra de zendingen klaar staan voor verzending, krijgt u een email doorgestuurd met een track and trace code, zodat u de zending kunt volgen en eventueel contact kunt opnemen met de desbetreffende transporteur. Mocht u toch onverhoopt niet thuis zijn, dan krijgt u een kaart in de bus, waarmee u een nieuwe afspraak kunt maken met onze vervoerspartners. Ook is het mogelijk om tijdens het bestelproces aan te geven op welke dag u het liefst de bestelling zou willen ontvangen.

 

Heeft u gekozen voor de optie "Afhaling bij Intergard", dan berichten we u zodra u de goederen kunt komen afhalen. Afhalen of bezoeken kan doordeweeks tussen 9.00-15.00 uur in overleg. Afhaallocatie: Ambachtsweg 8 te Wierden.