Bluestone terrastegels

Prachtige natuurstenen terrastegels of tuintegels in bluestone Chinees hardsteen, hoogste kwaliteit. Onze bluestone tegels zijn verkrijgbaar in de gladde gezoete uitvoering of verouderde getrommelde uitvoering in verschillende maten. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd. Alle vermelde prijzen zijn per m2.

Bestelt u uw nieuwe Bluestone tegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor Bluestone terrastegels

Wanneer u kiest voor onze Bluestone terrastegels dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Bluestone tegels passen in iedere tuin, zijn veelzijdig toepasbaar en geven uw tuin of terras een chique uitstraling. Voor het reinigen van uw terras raden we u aan om zuurvrije reinigers te gebruiken. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment.

Waaruit bestaan onze Bluestone terrastegels

Onze Bluestone tegels bestaan uit hardsteen zowel gladde gezoete uitvoering als verouderde getrommelde uitvoering.

Opsluitbanden voor bluestone terrastegels

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Bluestone terrastegels kopen

Wilt u degelijke en mooie bluestone tegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u bluestone tegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn bluestone tegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes