Limestone terrastegels

De Limestone geeft uw tuin een mooie klassieke natuurlijke uitstraling.

Bestelt u uw nieuwe Limestone tegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen Limestone

De Limestone geeft uw tuin een mooie klassieke natuurlijke uitstraling. Deze is vaak te zien in Engelse tuinen. Intergard levert Limestone in verschillende maten en verkrijgbaar in de kleuren black, grey and yellow. De Limestone tegel kunt u het beste plaatsen op een gestabiliseerd zandbed.

Waaruit bestaan onze Limestone tegels

De Limestone tegels bestaan uit beton, een materiaal bestaande uit cement, zand en grind. Als dit goed uitgehard is, is het vergelijkbaar met steen.

Opsluitbanden voor Limestone tegels

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Limestone tegels kopen

Wilt u degelijke en mooie limestone tegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de limestone tegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn limestone tegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes