Tuinverlichting

Design tuinverlichting van Intergard. In dit assortiment zijn wij begonnen met de lancering van een reeks verlichte plantenbakken en bloempotten voor buiten van polyethyleen. Na het succes van deze campagne hebben wij besloten om een ​​nieuwe markt te openen binnen de wereld van tuinverlichting. Het design gecombineerd met de fantastische eigenschappen van onze producten en concurrerende prijzen positioneerden ons als een van de belangrijkste distributeurs binnen deze sector. We hebben inmiddels ons aanbod uitgebreid met emotioneel tuinmeubilair waarbij design en technologie dit assortiment kenmerkend maakt.

Bestelt u uw nieuwe tuinverlichting bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

26 Resultaten

26 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinverlichting

Wanneer u kiest voor onze tuinverlichting dan kiest u voor kwaliteit. Nieuw in ons assortiment zijn de design verlichte plantenbakken, vloerlampen, tuintafels, kubussen en lichtbollen etc. Deze producten zorgen voor een unieke sfeer in uw tuin en mogen niet ontbreken naast uw tuinmeubelen en fraaie beplanting. Onze design verlichting is niet alleen functioneel, maar staat ook decoratief. Heerlijk lang vertoeven in uw tuin tijdens de warme zomeravonden. Maar ook zeer zeker geschikt voor in uw serre.

Waaruit bestaat onze tuinverlichting

Onze tuinverlichting bestaat uit design producten gemaakt van polyethyleen. Zijn licht en zeer goed bestand tegen extreme temperaturen. Ook zijn ook beschermd tegen UV-straling, waardoor de levensduur van het product buitengewoon lang is.

Tuinverlichting kopen

Wilt u degelijke en mooie tuinverlichting kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tuinverlichting zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is tuinverlichting niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes