Vlonderplanken geimpregneerd

Hoog kwalitatieve vlonderplanken geïmpregneerd vindt u in deze categorie. De duurzaam chroomvrij geïmpregneerde vlonderplanken hebben een extra lange levensduur vanwege de onder hoge druk behandeling. Vlonderplanken geïmpregneerd vuren met groef en ribbel zijn zorgvuldig op kwaliteit geselecteerd. Het betreft FSC hout uit verantwoord bosbeheer, vanwege de verduurzaming d.m.v. chroomvrije impregnatie wordt de levensduur van de houten vlonderplanken aanzienlijk verlengd.

Bestelt u uw nieuwe vlonderplanken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

4 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderplanken geïmpregneerd

Wanneer u kiest voor onze vlonderplanken dan kiest u voor planken van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment hebben we geïmpregneerde vuren vlonderplanken, deze worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, is eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling. De vuren vlonderplanken zijn een goedkoper alternatief voor de hardhouten of composiet vlonderplanken.

Waaruit bestaan onze vlonderplanken geïmpregneerd

Onze vlonderplanken geïmpregneerd bestaan uit kwalitatief hoogwaardig hout, FSC gecertificeerd wat staat voor verantwoord bosbeheer. Het hout is chroomvrij geïmpregneerd waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Voor een extra lange levensduur adviseren we u het hout te behandelen d.m.v beits of verf.

Vlonderplanken geïmpregneerd kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderplanken vuren geïmpregneerd kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken vuren geïmpregneerd zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken grenen geïmpregneerd niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes