Vlonderplanken grenen

Hoog kwalitatieve vlonderplanken of terrasplanken geïmpregneerd grenen vindt u in deze categorie. De duurzaam chroomvrij geïmpregneerde vlonderplanken hebben een extra lange levensduur vanwege de onder hoge druk behandeling. Vlonderplanken geïmpregneerd grenen met groef en ribbel zijn zorgvuldig op kwaliteit geselecteerd. Het betreft FSC hout uit verantwoord bosbeheer, vanwege de verduurzaming d.m.v. chroomvrije impregnatie wordt de levensduur van de houten vlonderplanken aanzienlijk verlengd.

Bestelt u uw nieuwe grenen vlonderplanken of tuinhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderplanken grenen

Wanneer u kiest voor onze grenen vlonderplanken dan kiest u voor planken van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment hebben we geïmpregneerde grenen vlonderplanken, deze worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, is eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling. De grenen vlonderplanken zijn een goedkoper alternatief voor de hardhouten vlonderplanken, bamboe vlonderplanken of composiet vlonderplanken. De duurzaamheid van de vlonderplanken grenen zit tussen Hardhout en Douglas in. Regelmatig de vlonderplanken met een bezem schoonvegen vermindert algenvorming aanzienlijk. Ook een goede ventilatie van de vlonderplanken verlengt de levensduur. Vlonderplanken grenen zijn geschikt voor tuin en balkon.

Waaruit bestaan onze vlonderplanken grenen

Onze vlonderplanken grenen geïmpregneerd bestaan uit kwalitatief hoogwaardig hout, FSC gecertificeerd wat staat voor verantwoord bosbeheer. Het hout is chroomvrij geïmpregneerd waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Voor een extra lange levensduur adviseren we u het hout te behandelen d.m.v. beits of verf. De vlonderplanken grenen zijn verkrijgbaar in dikte 22mm en 28mm. De groeven in de vlonderplank grenen zorgen ervoor dat u meer grip hebt op de vlonderplank, zodat u niet uitglijdt. Grenen is een van de meest gebruikte houtsoorten omdat deze relatief zacht is en daardoor makkelijk te verwerken is. Grenen hout heeft een verwachte levensduur van 10-15 jaar. Afhankelijk van de weersinvloeden. Let u er op dat bij montage van de vlonderplanken de schroeven de dubbele lengte van de dikte van de vlonderplank moeten hebben. Voor het plaatsen van de vlonderplanken kunt u de onderbalken of onderregels gebruiken, deze worden standaard gebruikt in de kopmaat 4,5x7.

Vlonderplanken grenen kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderplanken grenen geïmpregneerd kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Heeft u liever vlondertegels? Kijk dan in onze categorie vlondertegels, deze zijn leverbaar in verschillende maten en houtsoorten waaronder hardhout en grenen. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken geïmpregneerd grenen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken grenen geïmpregneerd niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes