Kinderschaatsen

Intergard heeft voor de winter een prachtige kwalitatief hoogwaardige collectie Zandstra kinderschaatsen in het assortiment voor jong en oud. Zandstra is een schaatsspecialist welke uitblinkt in het bieden van comfort abele en kwalitatief hoogwaardige schaatsen voor urenlang schaatsplezier. Zandstra is leider op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen op schaatsgebied. Pijnlijke voeten van het schaatsen zijn nu verleden tijd. Wij bieden u een mooie selectie Zandra schaatsen aan. Hoge noren, ijshockeyschaatsen, kinderschaatsen. Voor elk wat wils. Laat de winter maar komen! Voor kinderen hebben we mooie kwalitatief hoogwaardige kinderschaatsen. Waarbij er rekening is gehouden met steun, comfort en eenvoud in het aan -en uittrekken van de schaats. Elk jaar een nieuw paar kopen voor de kinderen is niet meer nodig. De schaatsen gaan langer mee omdat ze maar liefst 4 maten meegroeien met de voet.

Bestelt u uw nieuwe kinderschaatsen bij Intergard, dan profiteert u van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Meer

2 Resultaten

2 Resultaten

Waarom kiezen voor kinderschaatsen

De schaatsen van Zandstra blinken uit op de nieuwste ontwikkelingen op schaatsgebied. Comfort staat hierbij hoog in het vaandel. De kinderschaatsen zijn ijshockeyschaatsen v het hoogwaardige merk Zandstra. Zij zijn leider op het gebied van schaatsontwikkeling. De kinderschaatsen geven veel steun en comfort. De schoen is bijzonder snel en eenvoudig aan en uit te trekken. Elk jaar een nieuw paar kopen voor de kinderen is niet meer nodig. De schaatsen gaan langer mee omdat ze maar liefst 4 maten meegroeien met de voet. Laat de winter maar komen!

Waaruit bestaan onze kinderschaatsen

De schaatsen van Zandstra zijn van hoge kwaliteit en bieden bijzonder comfort. Zandstra gebruikt alleen kwalitatief hoogwaardig materiaal. De kinderschaatsen groeien met de voet maar liefst 4 maten mee. Dus elk jaar een nieuw paar kopen is niet meer nodig. Schoen en schaats zijn geïntegreerd. Het is een voor kinderen zeer snel aan en uit te trekken schaats, de schoen heeft 2 gespen.

Kinderschaatsen kopen

Bent u op zoek naar degelijke en vooral comfortabele kinderschaatsen, die eenvoudig aan en uit te trekken zijn? Kies dan voor Intergard. Wij bieden u een prachtige selectie Zandstra schaatsen en accessoires voor een scherpe prijs. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn kinderschaatsen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes