Inrijpoort

Kwalitatief hoogwaardige en zware sierhekwerk inrijpoorten vuurverzinkt en gepoedercoat, gefabriceerd binnen de Benelux volgens ISO richtlijnen. Deze sierhekken inrijpoorten hebben een kokerprofiel in tegenstelling tot de goedkopere Chinese sierhekken die verkrijgbaar zijn in de bouwmarkten en zijn tevens verkrijgbaar met een automatische aster, zodat de poorten electrisch open en dicht kunnen. Het vuurverzinkte en poedercoating proces is hoogwaardig en onderhevig aan regelmatige controles tijdens de fabricage wat voortijdige roestvorming voorkomt, kortom een eenmalige investering. Bij Intergard adviseren wij u graag hierover.

Bestelt u uw inrijpoorten van sierhekwerk bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze inrijpoorten.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor een inrijpoort

Wanneer u kiest voor een inrijpoort sierhekwerk van Intergard dan kiest u voor een kwalitatief zeer hoogwaardig sierhekwerk. Een juweel voor uw tuin. De inrijpoorten zijn verkrijgbaar is verschillende breedtes.. Komt u er niet helemaal uit, laat het ons weten en wij sturen u geheel vrijblijvend een passende offerte. Helaas is afhaling te Wierden niet mogelijk bij deze producten.

Waaruit bestaat onze inrijpoort

Onze inrijpoort voor sierhekwerken bestaat uit hoogwaardig volbad vuurverzinkt ijzer en gepoedercoat in standaard Ral kleuren. Voorzien van een kokerprofiel. De inrijpoort wordt geleverd met palen, slot en grondgrendel. Stuurt u ons eenvoudig uw aanvraag even door. Wij mailen u een geheel vrijblijvende offerte.

Inrijpoort sierhekwerk kopen

Wilt u een degelijke en mooie inrijpoort kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het sierhekwerk zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een sierhekwerk niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken