Hazelaarscherm

Kwalitatief hoogwaardige kant en klare gevlochten tuinschermen van hazelaar of hazelaarschermen van hele of gespleten hazelaar, geven je tuin een natuurlijke uitstraling en zijn als tuinafscheiding een milieuvriendelijk alternatief vergeleken met houten tuinschermen of schuttingen. Hazelaarschermen kunnen tegen houten palen gespijkerd worden, maar worden meestal aan palen bevestigd m.b.v. touw. Men kan hiervoor gewoon vierkante houten palen gebruiken in geïmpregneerd grenen of hardhout, maar vaak worden hiervoor ook kastanjehouten palen gebruikt. Om een nog mooier effect te creëren worden de hazelaarschermen meestal aan de ene kant aan de voorkant van de paal geplaatst en aan de volgende paal aan de achterkant.

Bestelt u uw nieuwe hazelaarschermen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u hazelaarschermen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze hazelaarschermen.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Hazelaarstakken werden vooral vroeger, maar ook nu nog gebruikt als erfafscheidingen of afscheidingen van landweren rond huizen en grond. Hazelaarschermen geven een unieke rustieke uitstraling en zijn weer helemaal terug van weggeweest.

Waarom kiezen voor een hazelaarscherm

Hazelaarschermen worden niet enkel in natuurlijke tuinen gebruikt, de laatste tijd zijn ze ook veel te vinden en moderne strakkere tuinen waarin de hazelaarschermen een prachtig contrast vormen met o.a. strakke antraciete bluestone tuintegels.

Natuurlijke omheiningen van hazelaarschermen zijn zeer stabiel en over het algemeen harder en robuuster dan bijvoorbeeld wilgenschermen en wilgenmatten.

Bovendien zijn hazelaarschermen weerbestendig en duurzaam, u mag er dan ook vanuit gaan dat de levensduur ruim 10 jaar zal zijn. In tegenstelling tot houten geïmpregneerde schuttingen, zijn hazelaarschermen volledig biologisch afbreekbaar en hoeven dus niet bij het chemisch vuil. Voor een langere levensduur plaatst u de hazelaarschermen ongeveer 5cm boven de grond. Zo komen de schermen minder in contact met water. Hazelaarschermen geven een rustieke uitstraling aan uw tuin. Worden met de hand gevlochten, zijn duurzaam en flexibel. Wilt u de hazelaarschermen zichtdicht maken, dan kunt u er eenvoudig klimplanten tegenaan laten groeien. Voor het plaatsen gebruikt u grenen palen of hardhouten palen, deze vindt u ook bij Intergard in het assortiment.

Waaruit bestaat een hazelaarscherm

Een hazelaarscherm bestaat uit gevlochten hazelaartakken, niet meer en niet minder. De takken kunnen bestaan uit hele takken of uit gespleten takken. Ook in ons assortiment vindt u hazelaar zwaar gevlochten op houten frame die horizontaal en verticaal te plaatsen en te monteren zijn met vierkante houten palen. Hazelaarschermen worden geproduceerd van takken die jaarlijks gesnoeid worden, een milieuvriendelijk alternatief voor houten tuinschermen en schuttingen (geen boskap, geen milieuvervuiling a.g.v. impregnatie, 100% recyclebaar) Hazelaarschermen zijn dus milieuvriendelijk en worden als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer. Soortgelijke producten vindt u onder wilgenscherm of kastanjescherm

Hazelaarschermen kopen

Wilt u een degelijke en mooie hazelaarschermen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een hazelaarscherm niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen boomschorsmatten, hekwerken