Zichtdoeken

Schaduwdoek zichtdoek uit polyethyleen ultra-resistent duurzaam geweven in bruin, groen of bamboekleur UV-bestendig, winddoorlatend, te bevestigen met tie wraps.

Zichtdoeken worden vaak gebruikt om de zichtdichtheid te verbeteren in combinatie met wilgenmatten, heidematten, bamboematten, rietmatten en boomschorsmatten of tegen betongaas, maar ook tegen hekwerken op sportplaatsen, bouwplaatsen en rondom tennisbanen en zwembaden. De zichtdoeken worden vaak achter of tussen deze natuurlijke tuinafscheidingen geplaatst.

Tenslotte wordt het zichtdoek vaak als schaduwnet of zonnedoek op pergola's of overkappingen gebruikt tegen UV-straling. De zichtdoeken zijn ongeveer 70-80% zichtdicht en zijn te bevestigen met tie-wraps.

Bestelt u uw zichtdoeken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u zichtdoeken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze zichtdoeken.

lees meer...

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor zichtdoeken

Wanneer u kiest voor zichtdoeken dan kiest u voor een tuinafscheiding van hoogwaardige kwaliteit. Vaak zien we dat we niet genoeg of geen privacy hebben in onze tuin, zichtdoeken bieden u wat extra zichtdichtheid en wordt vaak gecombineerd met onze wilgenmatten, bamboematten, heidematten of boomschorsmatten. U zit lekker uit het zicht van de buren. Zichtdoeken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, UV-bestendig en eenvoudig te monteren.

Waaruit bestaan onze zichtdoeken

De zichtdoeken zijn gemaakt uit de stof polyethyleen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. U kunt het desgewenst inkorten. Zichtdoeken zijn UV-bestendig, winddoorlatend en hebben een lange levensduur.

Zichtdoeken kopen

Wilt u een degelijk en mooi zichtdoek kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het zichtdoek zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een zichtdoek niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken