Zichtdoeken

Schaduwdoek zichtdoek uit polyethyleen ultra-resistent duurzaam geweven in bruin, groen of bamboekleur UV-bestendig, winddoorlatend, te bevestigen met tie wraps.

Zichtdoeken worden vaak gebruikt om de zichtdichtheid te verbeteren in combinatie met wilgenmatten, heidematten, bamboematten, rietmatten en boomschorsmatten of tegen betongaas, maar ook tegen hekwerken op sportplaatsen, bouwplaatsen en rondom tennisbanen en zwembaden. De zichtdoeken worden vaak achter of tussen deze natuurlijke tuinafscheidingen geplaatst.

Tenslotte wordt het zichtdoek vaak als schaduwnet of zonnedoek op pergola's of overkappingen gebruikt tegen UV-straling. De zichtdoeken zijn ongeveer 70-80% zichtdicht en zijn te bevestigen met tie-wraps.

Bestelt u uw zichtdoeken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u zichtdoeken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze zichtdoeken.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor zichtdoeken

Wanneer u kiest voor zichtdoeken dan kiest u voor een tuinafscheiding van hoogwaardige kwaliteit. Vaak zien we dat we niet genoeg of geen privacy hebben in onze tuin, zichtdoeken bieden u wat extra zichtdichtheid en wordt vaak gecombineerd met onze wilgenmatten, bamboematten, heidematten of boomschorsmatten. U zit lekker uit het zicht van de buren. Zichtdoeken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen, UV-bestendig en eenvoudig te monteren. Met tie-wraps bevestigt u een zichtdoek eenvoudig aan een gaaspaneel of betonmat. Ons advies is om het zichtdoek op voldoende punten vast te zetten aan het gaaswerk of hekwerk zodat bij harde wind het doek goed blijft zitten. Uw tuin wordt mooi afgeschermd en u kunt gaan genieten in uw tuin. Zichtdoeken kunt u gebruiken als tuinafscheiding, tuinafrastering en als bekleding op hekwerk.

Waaruit bestaan onze zichtdoeken

De zichtdoeken zijn gemaakt uit de stof polyethyleen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. U kunt het desgewenst inkorten. Zichtdoeken zijn UV-bestendig, winddoorlatend en hebben een lange levensduur. Polyethyleen is de meest gebruikte kunststofsoort en is zeer populair in gebruik. Polyethyleen is thermo-plastisch en is een gemakkelijk te verwerken materiaal. Het is flexibel en bestand tegen lage temperaturen en slijtage. Daarnaast is het recyclebaar.

Zichtdoeken kopen

Wilt u een degelijk en mooi zichtdoek kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het zichtdoek zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een zichtdoek niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals gaaspanelen, natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken