Zwembaden

Zwembaden in allerlei soorten en maten vindt u in deze categorie, of het nu gaat om professionele bouwkundige zwembaden, inbouw zwembaden, houten zwembaden, zwembaden met een stalen wand, zwembaden in een frame of zelfdragende zwembaden met een opblaasbare rand. Onze professionele adviseurs staan u graag te woord.

Bestelt u uw nieuwe zwembad bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer
Pagina

55 Resultaten

Pagina

55 Resultaten

Waarom kiezen voor een zwembad

Een zwembad is het absolute speelplezier op een mooie zonnige dag. Uw kinderen raken niet uitgespeeld. Heerlijk om in eigen tuin te spelen en ravotten in het zwembad. Spelletjes zoals iets opduiken van de bodem, snorkelen, met een balletje overgooien, woord raden onder water, maar natuurlijk ook lekker zwemmen of drijven. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen vinden het heerlijk om een eigen zwembad te hebben. Heerlijk om lekker te ontspannen door bijvoorbeeld op een luchtbed te drijven, of een goed boek te lezen. U kunt er gebruik van maken, wanneer je maar wilt. U hoeft er niet voor op pad. Bovendien kunt u uw kind makkelijker in de gaten houden, dan in een buiten zwembad, of op het drukke strand.

Waaruit bestaan onze zwembaden

De opblaasbare zwembaden zijn gemaakt van drielaags gerasterd PVC en is voorzien van een schroefventiel, om het bad gemakkelijk leeg te late lopen.. De zwembaden zijn voorzien van een vernieuwde ingebouwde pomp van 12 volt. Daarbij heeft Intergard verschillende soorten en maten zwembaden. Zowel professionele bouwkundige zwembaden, inbouw zwembaden, houten zwembaden, zwembaden met een stalen wand, als zwembaden in een frame of zelfdragende zwembaden met een opblaasbare rand

Zwembaden kopen

Wilt u degelijke en mooie zwembaden kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de zwembaden zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn zwembaden niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes