Tuinpoort beslag

Poortbeslag of tuinpoortbeslag zijn complete sets van hang- en sluitwerk voor allerlei houten poorten en tuinpoorten. Het poortbeslag bestaat meestal uit een set duimhengen, plaatduimen en grendel en zijn inclusief bevestigingsmateriaal. Het poortbeslag is leverbaar in verzinkte uitvoering of poedercoating wat vroegtijdige roestvorming voorkomt, maar ook in RVS.

Bestelt u uw tuinpoortbeslag bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u tuinpoortbeslag per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

11 Resultaten

11 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinpoort beslag

Wanneer u kiest voor ons tuinpoort beslag dan kiest u voor kant en klare sets van hoogwaardige kwaliteit. Deze sets hebben we in verschillende uitvoeringen en maten. Met een set tuinpoort beslag heeft u alles wat u nodig hebt voor de ophanging en afsluiting van uw poort. Zo hebben we enkel tuinpoort beslag en dubbel tuinpoort beslag. De sets zijn voorzien van hengen, plaatduimen en de bijbehorende schroefjes, al dan niet met een grendel, oploopplaat en grondgrendel.

Waaruit bestaat ons tuinpoort beslag

Tuinpoort beslag hebben we in verschillende uitvoeringen, geelverzinkt, vuurverzinkt, rvs roestvrijstaal of zwart cataforese rustica. Deze behandelingen worden allemaal gebruikt om roestvorming te voorkomen. Cataforese is een milieuvriendelijk lakproces, de producten worden in een vloeistof bad met cataforeselak ondergedompeld. Dit is een elektrostatisch proces.

Tuinpoort beslag kopen

Wilt u degelijk en mooi tuinpoort beslag kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het tuinpoort beslag zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is tuinpoort beslag niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes