Speeltoestel met glijbaan

Voor een veelzijdige keuze aan speeltoestellen met glijbaan bent u bij Intergard aan het juiste adres. Een speeltoestel is toch wel het mooiste cadeau wat een kind krijgen kan. Een speeltoestel bevordert de fantasie, de coördinatie en de motoriek van uw kind. Klimmen, glijden, schommelen. Noem maar op, InterGard biedt het allemaal! Onze houten speeltoestellen met glijbaan zijn CE gecertificeerd! Daarnaast kunt u met het uitgebreide speelattributen assortiment eenvoudig uw speeltoestel uitbreiden. We hebben In ons assortiment vindt u speeltoestellen met of zonder glijbaan, zandbakken, aanbouwsets en speelhuisjes. De speeltoestellen zijn gefabriceerd van FSC hout uit verantwoord bosbeheer wij geven hierop dan ook 10 jaar garantie. Een zeer ruim opgezet assortiment aan speeltoestellen vindt u op deze pagina, in verschillende afmetingen en prijzen.

Bestelt u uw nieuwe speeltoestel met glijbaan bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u houten speeltoestellen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor een speeltoestel met glijbaan

Wanneer u uw kinderen een speeltoestel met glijbaan cadeau geeft zullen ze daar dankbaar gebruik van maken. Een speeltoestel zorgt voor urenlang speelplezier voor uw kind. Een speeltoestel wordt geleverd als bouwpakket en is zeer eenvoudig door u op te bouwen. De montagehandleiding wordt meegeleverd. Grondankers en rubberen tegels zorgen voor extra veiligheid. Het is belangrijk dat u daar rekening mee houdt. Ook deze vindt u in ons assortiment. Wilt u het speelplezier van uw kind verder uitbreiden, denk dan aan een zandbak of een speelhuisje. De speeltorens speeltoestellen hebben veelal een ruimte die als zandbak gebruikt kan worden.

Waaruit bestaat ons speeltoestel met glijbaan

Onze houten speeltoestellen met glijbaan bestaan uit robuust milieuvriendelijk hout uit verantwoord bosbeheer met natuurlijk een glijbaan van HDPE is High Density Polyetheen, of Hoge Dichtheid Polyetheen. Dit is het meest gebruikte kunststof (plastic). Ook wel kortweg polyetheen genoemd. Dit is een volledig recyclebaar product wat veel in onze huishoudens gebruikt wordt. De HDPE glijbanen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren Alle gebruikte materialen, speelaccessoires en speelattributen zijn kwalitatief hoogwaardig en houden rekening met de zachte handjes van kinderen, geven maximale grip en voldoen aan de hoogste veiligheids- en gezondheidseisen. Nergens scherpe randen, alles is afgerond, weersbestendig en UV-bestendig. Natuurlijk zijn de houten speeltoestellen inclusief bevestigingsmateriaal.

Kwaliteit van de speeltoestellen met glijbaan

Voor onze speeltoestellen gebruiken wij FSC®-gecertificeerd hout met duurzame materialen Al het hout van de schommels, speelhuisjes, speeltoestellen, speeltorens en zandbakken zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout dat jarenlang meegaat. Dit keurmerk staat voor duurzaam bosbeheer. De producten zijn getest door het TÜV keurmerk zodat u uw kinderen veilig kunt laten spelen. Al onze FSC ®- gecertificeerde producten herkent u aan het FSC ® -logo.

Speeltoestel met glijbaan kopen

Wilt u een degelijke en mooi speeltoestel met glijbaan kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een speeltoestel met glijbaan niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes