Tuinpoorten

Allerlei houten tuinpoorten geïmpregeneerd grenen, Douglas of hardhouten tuinpoorten, maar ook duurzaam composiet tuinpoorten, poorten voor gaashekwerk of dubbelstaafmatten, poortjes voor sierhekwerk, inrijpoorten of houten tuinhek poortjes voor hekwerken of schapenhekken.

Bestelt u uw tuinpoorten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze tuinpoorten.

Meer
Pagina

117 Resultaten

Pagina

117 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinpoorten

Wanneer u kiest voor een tuinpoort uit ons assortiment, dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinpoort waar u jarenlang plezier van zult beleven. Een tuinpoort zorgt voor extra veiligheid en privacy in uw tuin. Onze tuinpoorten zijn verkrijgbaar in chroomvrij geïmpregneerd grenen maar ook in hardhout of Douglas hout. De hardhouten tuinpoorten hebben een hoge duurzaamheidsklasse. Vandaar dat we op hardhout 25 jaar fabrieksgarantie geven. De grenen tuinpoorten zijn onder hoge druk chroomvrij geïmpregneerd wat vroegtijdige houtrot voorkomt. Grenen is een wat zachtere houtsoort, maar ook op grenenhout geven we 10 jaar fabrieksgarantie. Ook kunt u bij ons terecht voor tuinpoorten van composiet, van gaas of voor tuinpoorten voor sierhekwerken. Met een Douglas tuinpoort creëert u een robuuste uitstraling en met composiet juist wat moderner.

Waaruit bestaan onze tuinpoorten

Onze tuinpoorten bestaan uit grenen, hardhouten of composiet planken. Ook hebben we tuinpoorten in ons assortiment op stalen poortframe. Deze tuinpoorten op poortframe zijn extra versterkt en worden geleverd inclusief hang en sluitwerk. Uiteraard hebben we in ons assortiment ook de bijpassende palen en het beslag zodat u vrij eenvoudig uw tuinpoort kunt monteren.

Tuinpoorten kopen

Wilt u een degelijke en mooie tuinpoort kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tuinpoort zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een tuinpoort niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken