Tuinpoorten

Allerlei houten tuinpoorten geïmpregeneerd grenen, Douglas of hardhouten tuinpoorten, maar ook duurzaam composiet tuinpoorten, poorten voor gaashekwerk of dubbelstaafmatten, poortjes voor sierhekwerk, inrijpoorten of houten tuinhek poortjes voor hekwerken of schapenhekken.

Bestelt u uw tuinpoorten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze tuinpoorten.

Meer
Pagina

119 Resultaten

Pagina

119 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinpoorten

Wanneer u kiest voor een tuinpoort uit ons assortiment, dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinpoort waar u jarenlang plezier van zult beleven. Een tuinpoort zorgt voor extra veiligheid en privacy in uw tuin. Onze tuinpoorten zijn verkrijgbaar in chroomvrij geïmpregneerd grenen maar ook in hardhout of Douglas hout. De hardhouten tuinpoorten hebben een hoge duurzaamheidsklasse. Vandaar dat we op hardhout 25 jaar fabrieksgarantie geven. De grenen tuinpoorten zijn onder hoge druk chroomvrij geïmpregneerd wat vroegtijdige houtrot voorkomt. Grenen is een wat zachtere houtsoort, maar ook op grenenhout geven we 10 jaar fabrieksgarantie. Ook kunt u bij ons terecht voor tuinpoorten van composiet, van gaas of voor tuinpoorten voor sierhekwerken. Met een Douglas tuinpoort creëert u een robuuste uitstraling en met composiet juist wat moderner.

Waaruit bestaan onze tuinpoorten

Onze tuinpoorten bestaan uit grenen, hardhouten of composiet planken. Ook hebben we tuinpoorten in ons assortiment op stalen poortframe. Deze tuinpoorten op poortframe zijn extra versterkt en worden geleverd inclusief hang en sluitwerk. Uiteraard hebben we in ons assortiment ook de bijpassende palen en het beslag zodat u vrij eenvoudig uw tuinpoort kunt monteren.

Welke soorten tuinpoorten?

Er zijn veel uiteenlopende soorten tuinpoorten die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Welke voor u het meest geschikt is, is dus afhankelijk van uw wensen. We hebben een zeer breed assortiment van o.a. geïmpregneerde grenen houten tuinpoorten, hardhouten tuinpoorten of Douglas tuinpoorten. Maar ook tuinpoort composiet, tuinpoorten zwart, kastanjehouten poortjes of tuinpoort staal, poortjes van kastanjehout, poortframes waarmee u een poort naar wens maakt en tuinhek poortjes van grenen, hardhout of WPC houtcomposiet. Eiken raamwerken, sierhekwerk poortjes en slagboomliggers vindt u ook in ons assortiment. Welke tuinpoort gaat het langst mee? De verwachte levensduur van een tuinpoort is afhankelijk van weersinvloeden en het product wat u kiest. Als u kiest voor de tuinpoort hout zal deze zeker 20 tot 25 jaar mee gaan. Bij de diverse tuinpoorten staat de verwachte levensduur vermeld.

Tuinpoort hout: Stevige houten tuinpoort gemaakt van chroomvrij geïmpregneerd grenen wat vroegtijdige houtrot voorkomt of Douglas tuinpoort wat onbehandeld een lange levensduur heeft, Douglas wordt vaak beschouwd als een Europese hardhoutsoort wat langer meegaat dan grenen en wat tevens bekend staat vanwege haar rode kleur. Deze tuinpoorten zijn verkrijgbaar in rechte vorm of toog. In combinatie met betonpalen of gewoon met bijbehorende palen te plaatsen.

Tuinpoort hardhout: Een duurzamer alternatief voor de houten tuinpoort, gemaakt van hardhout met een duurzaamheidsklasse I, gaat zeker 20 tot 25 jaar mee.

Tuinpoort composiet: Vergelijkbaar met bovenstaande tuinpoort, maar gemaakt van composiet of WPC. composiet is samengesteld uit 50% FSC gecertificeerd hardhoutstof uit verantwoord bosbeheer en 45% uit gerecycled polyethyleen met hoge dichtheid. Bovendien wordt voor de hardheid en kleurvastheid aan het composiet de hoogste kwaliteit bindingsmiddelen, kleurpigmenten en UV stabilisatoren toegevoegd tegen verkleuringen door zonlicht en eventuele breuken. Dit leidt tot een tuinpoort dat sterk, kleurvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Tuinpoort staal: Tuinpoorten gemaakt van staal of draad en bieden een meer open karakter aan de tuin. Indien men meer privacy wenst, wordt een hekwerk vaak bekleed met tuinmatten.

Poortbeslag: Te combineren met al onze tuinpoorten om toegang tot je tuin te creëren c.q. je tuin af te sluiten. Poortbeslag is kant en klaar verkrijgbaar, maar u kunt tevens het hang- en sluitwerk apart bij ons inkopen, u moet dan denken aan plaatduimen, hengen, sloten, grendels en schuiven.

Poortframes: Poortframes voorkomen het kromtrekken van houten poorten of tuinpoorten en zijn verkrijgbaar van 90cm breed tot 150cm breed. De poortframes kunnen, indien gewenst, tevens worden voorzien van een dag- en nachtslot compleet met krukgarnituur, zodat u uw tuinpoort solide en veilig kunt afsluiten.

Poortjes: schapenhek, eiken tuinhekpoortjes, slagboomliggers of toegangspoorten worden veel in natuurlijke tuinen en omgeving gebruikt, zoals in de duinen, parken en bossen, deze zijn duurzaam en milieuvriendelijk.

Tuinpoorten kopen

Wilt u een degelijke en mooie tuinpoort kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tuinpoort zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een tuinpoort niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken