Tuinpoorten

Bij Intergard bieden we allerlei houten tuinpoorten geïmpregneerd grenen, Douglas of hardhouten tuinpoorten, maar ook duurzaam composiet tuinpoorten, poorten voor gaashekwerk of dubbelstaafmatten, poortjes voor sierhekwerk, inrijpoorten of houten tuinhek poortjes voor hekwerken of schapenhekken.

Bestel u uw tuinpoorten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod. Tuinpoort plaatsen? Ook dat kan!

Lees hier meer over onze tuinpoorten.

Meer
Pagina

119 Resultaten

Pagina

119 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinpoorten?

Wanneer u kiest voor een tuindeur uit ons assortiment, dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinpoort waar u jarenlang plezier van zult beleven. Een tuinpoort zorgt voor extra veiligheid en privacy in uw tuin. Onze tuinpoorten zijn verkrijgbaar in chroomvrij geïmpregneerde grenen maar ook in hardhout of Douglas hout. De hardhouten tuinpoorten hebben een hoge duurzaamheidsklasse. Vandaar dat we op hardhout 25 jaar fabrieksgarantie geven. De grenen tuinpoorten zijn onder hoge druk chroomvrij geïmpregneerd wat vroegtijdige houtrot voorkomt. Grenen is een wat zachtere houtsoort, maar ook op grenenhout geven we 10 jaar fabrieksgarantie. Ook kunt u bij ons terecht voor tuindeur van composiet, van gaas of voor tuinpoorten voor sierhekwerken. Met een Douglas tuinpoort creëert u een robuuste uitstraling en met composiet juist wat moderner.

Waaruit bestaan onze tuinpoorten

Onze tuinpoorten bestaan uit grenen, hardhouten of composiet planken. Ook hebben we tuinpoorten in ons assortiment op stalen poortframe. Deze tuinpoorten op poortframe zijn extra versterkt en worden geleverd inclusief hang- en sluitwerk. Uiteraard hebben we in ons assortiment ook de bijpassende palen en het beslag zodat u vrij eenvoudig uw poortdeur kunt monteren.

Welke soorten tuinpoorten?

Er zijn veel uiteenlopende soorten tuindeuren die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Welke voor u het meest geschikt is, is dus afhankelijk van uw wensen. We hebben een zeer breed assortiment van o.a. geïmpregneerde grenenhouten tuinpoorten, hardhouten, of Douglas tuinpoorten. Maar ook tuinpoort composiet, tuinpoorten zwart, staal, kastanjehout, poortframes waarmee u een poort naar wens maakt en tuinhek poortjes van grenen, hardhout of WPC houtcomposiet. Eiken raamwerken, sierhekwerk poortjes en slagboomliggers vindt u ook in ons assortiment. Welke tuinpoort gaat het langst mee? De verwachte levensduur van een tuinpoort is afhankelijk van weersinvloeden en het product wat u kiest. Als u kiest voor een houten tuinpoort zal deze zeker 20 tot 25 jaar mee gaan. Bij de diverse tuinpoorten staat de verwachte levensduur vermeld.

Tuinpoort hout

Tuinpoort hout: Stevige houten tuinpoort gemaakt van chroomvrij geïmpregneerd grenen wat vroegtijdige houtrot voorkomt of Douglas tuinpoort wat onbehandeld een lange levensduur heeft, Douglas wordt vaak beschouwd als een Europese hardhoutsoort wat langer meegaat dan grenen en wat tevens bekend staat vanwege haar rode kleur. Deze tuinpoorten zijn verkrijgbaar in rechte vorm of toog. In combinatie met betonpalen of gewoon met bijbehorende palen te plaatsen.

Tuinpoort hardhout

Tuinpoort hardhout: Een duurzamer alternatief voor de houten poortdeur, gemaakt van hardhout met een duurzaamheidsklasse I, gaat zeker 20 tot 25 jaar mee.

Tuinpoort composiet

Een Tuinpoort composiet is vergelijkbaar met bovenstaande tuinpoort, maar gemaakt van composiet of WPC. composiet is samengesteld uit 50% FSC gecertificeerd hardhoutstof uit verantwoord bosbeheer en 45% uit gerecycled polyethyleen met hoge dichtheid. Bovendien wordt voor de hardheid en kleurvastheid aan het composiet de hoogste kwaliteit bindingsmiddelen, kleurpigmenten en UV-stabilisatoren toegevoegd tegen verkleuringen door zonlicht en eventuele breuken. Dit leidt tot een poortdeur dat sterk, kleurvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Tuinpoort staal

Tuinpoort staal bieden een meer open karakter aan de tuin. Indien men meer privacy wenst, wordt een hekwerk vaak bekleed met tuinmatten.

Poortbeslag

Poortbeslag: Te combineren met al onze poortdeuren om toegang tot je tuin te creëren c.q. je tuin af te sluiten. Poortbeslag is kant en klaar verkrijgbaar, maar u kunt tevens het hang- en sluitwerk apart bij ons inkopen, u moet dan denken aan plaatduimen, hengen, sloten, grendels en schuiven.

Poortframes

Poortframes voorkomen het kromtrekken van tuinpoorten en zijn verkrijgbaar van 90cm breed tot 150cm breed. De poortframes kunnen, indien gewenst, tevens worden voorzien van een dag- en nachtslot compleet met krukgarnituur, zodat u uw poortdeur solide en veilig kunt afsluiten.

Poortjes

Poortjes: schapenhek, eiken tuinhekpoortjes, slagboomliggers of toegangspoorten worden veel in natuurlijke tuinen en omgeving gebruikt, zoals in de duinen, parken en bossen, deze zijn duurzaam en milieuvriendelijk.

Hoe plaats je een tuinpoort?

Wanneer je een tuinpoort koopt, moet hij natuurlijk ook nog geplaatst worden. Dit kunnen wij voor je doen maar als je wilt, kun je dat ook zelf. Een tuinpoort plaatsen hoeft niet moeilijk te zijn. Begin met het opmeten van de ruimte waar de tuinpoort tussen moet komen. Zet vervolgens de poortpalen vast. Als de palen stevig staan, kun je de tuindeur aan de palen bevestigen. De laatste stap is het inbouwen en afstellen van het slot. Lees hieronder het uitgebreide stappenplan voor het plaatsen van de schuttingdeur!
  • Bepaal de maten, draairichting en plaats. Meet de doorgang. Bij een houten poortdeur is dit de breedte van de poort plus twee extra centimeters. Deze extra centimeters zijn nodig zodat de poort soepel open kan. Hout wil soms uitzetten, waardoor het rekenen van wat extra ruimte handig is .De draairichting van de poort is aanpasbaar. Draai de poort om voor links- of rechtsdraaiend. De dagschoot in het slot aanpassen bepaalt de draairichting naar binnen of buiten.
  • De poort bevestig je aan de schuttingpalen met plaatduimen en duimhengen met verzet (verzet: een bochtje plaatsen zodat de poort netjes op z'n plek valt tussen de palen). Om te monteren leg je de deur plat neer. Plaats een heng in het midden, aan de boven- en onderzijde precies op de horizontale planken van de deur. Teken de boorgaten af en boor het ze voor.
  • Poort monteren: Monteer eerst één kozijndeel, bevestig de bovenlat waterpas, en sluit aan met het tweede kozijndeel. Plaats de poort op een verhoging, controleer de plaatduimen, en hang de poort op.
  • Slot monteren
  • : Bepaal de plaats voor het slot, boor gaten voor de cilinder en deurkruk. De precieze manier voor het monteren van een slot ligt aan het type slot, dit kun je bij ons navragen.

Tuinpoort kopen

Wilt u een degelijke en mooie tuinpoort kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons kunt u een goedkope tuindeur kopen van goede kwaliteit. Tuinpoort plaatsen? Dat kunt u zelf doen met het bovenstaande stappenplan. Maar wilt u dat wij de schuttingdeur plaatsen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder! Geen tuindeur kopen maar iets anders?Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken.