Poort tuinhek

Kwalitatief hoogwaardige houten tuinhek poortjes behorende bij tuinhekken chroomvrij geïmpregneerd wat de levensduur aanzienlijk verlengd en gemaakt van FSC gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer.

Bestelt u uw poort tuinhek bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze tuinhek poortjes.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor poort tuinhek

Wanneer u kiest voor een poort tuinhek van Intergard dan kiest u voor een makkelijk te plaatsen poortje. Het advies is om iets boven de grond te plaatsen zodat deze de grond niet raakt en dus niet in contact komt met vocht en regenwater, waardoor de poort tuinhek nog eens extra lang meegaat. De tuinhek poortjes plaatst u eenvoudig tegen grenen palen en kunt u combineren met de bijbehorende tuinhekken.

Waaruit bestaan onze poort tuinhek

Deze poort tuinhek bestaat uit chroomvrij geïmpregneerde latten. Het poortje tuinhek is kant en klaar voorgemonteerd maar mocht het nodig zijn dan kunt u het eenvoudig op de gewenste maat zagen. U plaats het tegen grenen palen die u eventueel doormidden kunt zagen. Tuinhekken hebben een verwachte levensduur van ongeveer 10-15 jaar onder normale omstandigheden. Een ideale degelijke omheining voor uw tuin.

Poort tuinhek kopen

Wilt u een degelijk en mooi tuinhekpoortje hout kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het tuinhekpoortje zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een poort tuinhek niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen of tuinpoorten