Dakrollen

Onze dakrollen van bitumen hebben een hoog kwalitatief plastomeer membraan afgewerkt met keramisch gecoate granulaten met dezelfde kleuren als van de dakshingels. Bestelt u uw bitumen dakrollen of dakshingles bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor dakrollen

Dakrollen worden heel erg veel gebruikt als dakbedekking. Wanneer u kiest voor onze bitumen dakrollen dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product als dakbedekking. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Dakrollen zijn zeer eenvoudig te plaatsen op tuinhuisjes, blokhutten of bijvoorbeeld uw terrasoverkapping.

Waaruit bestaan onze dakrollen

Onze bitumen dakrollen of wel bitumen dakleer is van hoog kwalitatief plastomeer membraan afgewerkt met keramisch gecoate granulaten.

Dakrollen kopen

Wilt u degelijke en mooie bitumen dakrollen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de dakrollen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de dakrollen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating