IJshockeyschaatsen

Intergard heeft voor de winter een prachtige kwalitatief hoogwaardige collectie ijshockeyschaatsen Zandstra schaatsen in het assortiment voor jong en oud. Zandstra is een schaatsspecialist welke uitblinkt in het bieden van comfort en kwaliteit voor urenlang schaatsplezier. Zandstra is leider op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen op schaatsgebied. Pijnlijke voeten van het schaatsen zijn nu verleden tijd. Wij bieden u een mooie selectie Zandstra schaatsen aan. Hoge noren, ijshockeyschaatsen, kinderschaatsen. Voor elk wat wils. Laat de winter maar komen! Onze ijshockeyschaatsen geven extra steun in de enkels en zijn voorzien van een thermo binnenschoen, dus geen koude voeten meer!

Bestelt u uw nieuwe ijshockeyschaatsen bij Intergard, dan profiteert u van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Meer

2 Resultaten

2 Resultaten

Waarom kiezen voor ijshockeyschaatsen

De schaatsen van Zandstra blinken uit op de nieuwste ontwikkelingen op schaatsgebied. Comfort staat hierbij hoog in het vaandel. Voor zowel beginners als ervaren schaatsers bieden wij u een mooie selectie Zandstra schaatsen. Onze hockeyschaatsen hebben een goede pasvorm en geven steun in de enkels. Voorzien van thermo binnenschoen, dus geen koude voeten meer. Winterplezier voor jong en oud.

Waaruit bestaan onze ijshockeyschaatsen

De schaatsen van Zandstra zijn van hoge kwaliteit en bieden bijzonder comfort voor zowel de beginnende schaatser als de ervaren schaatser. Zandstra is leider op gebied van de laatste schaatsontwikkelingen en gebruikt kwalitatief hoogwaardige materialen. De semi soft hockeyschaats is een zeer comfortabele schaats, waarbij de schoen en schaats geïntegreerd zijn. De schoen geeft veel steun aan de enkels. Er zit een uitneembare thermo binnenschoen in, wat zorgt voor lekkere warme voeten. De sluiting is d.m.v. gesp, veter en velcro.

IJshockeyschaatsen kopen

Bent u op zoek naar degelijke en vooral comfortabele schaatsen van hoogwaardige kwaliteit, kies dan voor Intergard. Onze ijshockyschaatsen van het hoogwaardige merk Zandstra geven extra steun in de enkels en zijn voorzien van een uitneembare thermo binnenschoen. Geen koude voeten dus! Wij bieden u een prachtige selectie Zandstra schaatsen en accessoires voor een scherpe prijs. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn ijshockeyschaatsen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes