Plaatgrendel

Plaatgrendels worden gebruikt om ramen, deuren, poorten, tuinhekken af te sluiten. Alle plaatgrendels zijn geproduceerd volgens ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en antiroest behandelingen zoals geelverzinkt, maar ook in RVS roestvrijstaal

Bestelt u uw nieuwe plaatgrendels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u plaatgrendels per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor plaatgrendel

Wanneer u kiest voor onze plaatgrendel dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. In ons assortiment vindt u plaatgrendels in verschillende afmetingen. Voor vele toepassingen te gebruiken.De bevestigingsgaten zijn extra versterkt.

Waaruit bestaat onze plaatgrendel

Onze plaatgrendel is gefabriceerd uit geelverzinkt ijzer. Deze verzinking wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen. Ook is de plaatgrendel voorzien van een sluitbeugel.

Plaatgrendel kopen

Wilt u degelijke en mooie plaatgrendels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de plaatgrendels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn plaatgrendels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes