Sierhekwerken

Kwalitatief hoogwaardige en zware sierhekken of sierhekwerken en inrijpoorten vuurverzinkt en gepoedercoat, gefabriceerd binnen de Benelux volgens ISO richtlijnen. Deze sierhekken zijn siermeed hekwerken en hebben een kokerprofiel in tegenstelling tot de goedkopere Chinese sierhekken die verkrijgbaar zijn in bouwmarkten. Het vuurverzinkte en poedercoating proces is hoogwaardig en onderhevig aan regelmatige controles tijdens de fabricage wat voortijdige roestvorming voorkomt, kortom een eenmalige investering. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan het aantal strekkende meters weten wat u nodig heeft en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw sierhekwerk bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze sier hekwerken.

lees meer...
Pagina

49 Resultaten

Pagina

49 Resultaten

Waarom kiezen voor sierhekwerken

Wanneer u kiest voor sierhekken of sierhekwerken van Intergard dan kiest u voor een kwalitatief zeer hoogwaardig sierhekwerk. Een juweel voor uw tuin. Sierhekwerken zijn er in vele uitvoeringen, met spijlen, afgerond of aan de bovenkant met bol. Veel is in deze mogelijk. Eenvoudig te plaatsen tegen de bijbehorende palen. De breedte van het hekwerk is 200 cm, de prijzen zijn echter per meter. Komt u er niet helemaal uit, laat het ons weten en wij sturen u geheel vrijblijvend een passende offerte.

Waaruit bestaan onze sierhekwerken

Onze sierhekwerken of sierhekken bestaan uit hoogwaardig volbad vuurverzinkt ijzer en gepoedercoat in standaard Ral kleuren. Voorzien van een kokerprofiel. Veelal op maat gefabriceerd. Stuurt u ons eenvoudig uw aanvraag even door. Wij mailen u een geheel vrijblijvende offerte.

Sierhekwerk kopen

Wilt u een degelijke en mooi sierhekwerk kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het sierhekwerk zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een sierhekwerk niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken