Speeltoestelverbinder

Speeltoestelverbinders worden gebruikt als basisconstructie voor houten schommels of houten speeltoestellen en zijn geschikt voor houten ronde palen of vierkante palen. Zodoende wordt de houten schommel of speeltoestel in een wip gemonteerd. Verkrijgbaar voor houten palen en rondhout in verschillende diktes.

Bestelt u uw nieuwe speeltoestelverbinder bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u speeltoestelverbinders per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

11 Resultaten

11 Resultaten

Waarom kiezen voor een speeltoestelverbinder

Met speeltoestelverbinders maakt u uw eigen speeltoestel of u breidt uw bestaande speeltoestel uit. Met onze speeltoestelverbinders of hoekverbinding verbindt u de palen van uw schommel. Zo bepaalt u zelf de grootte van het speeltoestel. Intergard verkoopt speeltoestelverbinders voor rond hout en vierkant hout en zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Grondankers gebruikt u om uw schommel veiliger te maken voor uw kind. Dit geeft extra stabiliteit en verankert uw schommel stevig. Ook deze vindt u in ons assortiment.

Waaruit bestaan onze speeltoestelverbinders

Speeltoestelverbinders

De speeltoestelverbinders bestaan uit rood of groen gecoat 3mm staal en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Speeltoestelverbinder nestschommel

De speeltoestelverbinder voor nestschommel is thermisch verzinkt en is incl. 4 schommelhaken voor 90x90mm palen. Deze is TÜV goedgekeurd volgens EN 1176.

Speeltoestelverbinder voor speeltoestellen speelplaatsen

De speeltoestelverbinder voor speeltoestellen speelplaatsen is thermisch verzinkt en is incl. 4 schommelhaken voor 90x90mm palen. Deze is TÜV goedgekeurd volgens EN 1176.

Speeltoestelverbinder kopen

Wilt u degelijke en mooie speeltoestelverbinder kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de speeltoestelverbinder zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een speeltoestelverbinder niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes