Schommelzitje

Deze schommelzitjes zijn geschikt voor schommels van openbare speeltoestellen en TÜV gekeurd. Heerlijk lekker schommelen in je eigen tuin of speelplaats. Wie doet dat nu niet. Eerst voorzichtig een beetje heen en weer wiegen en vervolgens steeds harder en hoger. Intergard verkoopt verschillende schommels: babyschommels, rekstok schommels, bandschommels, vogelnestschommels, enz.

Bestelt u uw nieuwe schommels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor een schommelzitje

Als er iets onmisbaar is in uw tuin of speelplaatsen, dan is het wel een schommel. Wie vindt het niet heerlijk om te schommelen? Heel hard en hoog schommelen, of juist heel zachtjes en een beetje wegdromen. Alleen of met meerderen. Intergard biedt u vele mogelijkheden. Het is erg goed voor de ontwikkeling en motoriek van een kind. Het leert om het evenwicht te bewaren en ook dat je door je benen naar voor en achteren te bewegen, steeds harder gaat. Wij hebben o.a., bandschommels, babyschommels, rekstokschommels.

Waaruit bestaan onze schommelzitjes

Schommelzitje

Intergard verkoopt schommels van hardhout, plastic of rubber inclusief sisaltouw. De schommelzitjes pro zijn speciaal gefabriceerd voor openbare speeltoestellen en TÜV/GS gekeurd volgens de strengste richtlijnen, geschikt voor openbare speeltoestellen, schoolpleinen en speelplaatsen.

Babyschommels

De babyschommels van Intergard zijn van kunststof en pp-touw (polypropyleen touw) Dit is een erg sterk kunststof touw en weerbestendig. De babyschommel voor openbare speelplaatsen zijn incl. ketting 2mtr/6mm, TÜV EN1176 gekeurd.

Bandschommels

De rubberen bandschommels worden geleverd inclusief ketting set. TÜV/GS gekeurd volgens de strengste richtlijnen, geschikt voor openbare speeltoestellen, schoolpleinen en speelplaatsen.

Rekstokschommel

De rekstok schommel voor openbare speelplaatsen is tevens TÜV gekeurd en van rvs.

Schommelzitje kopen

Wilt u degelijke en mooie schommels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de schommels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn schommels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes