Kunsthaag

Kwalitatief hoogwaardige kunsthaag of kunsthagen haag in hedera of taxus uitvoering, onontvlambaar volgens NBN S21-203 klasse A0 (B) en NEN 3883 klasse (NEN 3891) (NL), UV-bestendig getest tot over 13.000 zonuren en geplastificeerd weefdraad. Eenvoudig en snel te bevestigen tegen bestaande hekwerken, schuttingen of balkon. De taxus kunsthagen zijn 98% zichtdicht. Snel en eenvoudig te plaatsen tegen gaashekwerk, gaaspanelen, dubbelstaafmatten of betongaas of als balkonafscheiding. Onderhoudsvriendelijk.

Bestelt u uw kunsthaag bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kunsthagen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze kunsthagen.

Meer

14 Resultaten

14 Resultaten

Waarom kiezen voor kunsthaag

Wanneer u kiest voor kunsthaag, dan kiest u voor een goed alternatief voor klimplanten. Vaak zien we in de tuin dat het groeien van klimplanten wat lang duurt en dat privacy gewenst is. Met het plaatsen van kunsthaag creëert u een groene tuin in een handomdraai. Bovendien hebt u met het plaatsen van een kunsthaag geen last van onderhoud en is het heel eenvoudig te monteren. U zult geen last meer hebben van bemesten, bewateren en/of van insecten. Ook kunt u onze kunsthagen gebruiken als decoratiemateriaal voor een showroom, als wanddecoratie of beursdecoratie. Een kunsthaag is voor vele doeleinden geschikt. Een lelijke muur of oude schutting werkt u eenvoudig weg met een kunsthaag op rol. U bevestigt het eenvoudig met krammen, of u niet het met een tacker tegen het hout. Ook tegen gaashekwerk doet een kunsthaag het goed. Het staat fraai en u creëert gelijk een groene omgeving. Vaak zien we in de tuin plekken waar klimplanten niet goed willen groeien, met een kunsthaag op rol lost u dat probleem eenvoudig op. Het plaatsen van een kunsthaag op rol heeft vele voordelen ten opzichte van klimplanten. Nooit meer snoeien of water geven. Ook geen kale plekken meer in uw haag omdat het niet wil groeien door te weinig zonlicht. Plaatst u een kunsthaag tegen een bestaande schutting dan kunnen uw buren ook minder doorkijken. Onze kunsthaag is ontontvlambaar, UV-bestendig tot aan een bestemd aantal zonuren en weersbestendig. De haag van kunststof is eenvoudig en snel te plaatsen en bovendien onderhoudsvriendelijk.

Waaruit bestaat onze kunsthaag

Kunsthaag is er in verschillende varianten en worden als kunsthaag op rol geleverd. Leverbare afmetingen qua hoogte zijn verkrijgbaar in 1m, 1,5m en 2m hoogte. De kunsthagen van 1m worden vaak gebruikt als balkonscherm. De kunsthaag hedera bestaat uit strengen hedera blaadjes die zijn ingebonden op een kunststof gaaswerk. Om een natuurlijk effect te bereiken kunt u de takjes hedera buigen in de gewenste vorm. De kunsthaag taxus bestaat uit allemaal fijne takjes taxus en ook dit is ingebonden. De kunsthaag taxus bestaat tevens in 2 verschillende kleuren namelijk groen en antraciet. U kunt de kunsthaag op elke gewenste hoogte op maat knippen. Ook hebben we in ons assortiment de kunsthaag bamboe, deze is met bamboestokken en bladgroen ingebonden. Onze kunsthaag wordt geleverd op rol en is zeer eenvoudig te monteren d.m.v. binddraad, met krammen of met nieten/tacker. U niet of tackt de kunsthaag tegen uw bestaande schutting.

Plaatsen van kunsthaag tegen betongaas

Een vaak gebruikte manier om een kunsthaag snel en effectief te plaatsen is tegen gaaspanelen of betongaas. Om het betongaas te plaatsen, heeft u hardhouten palen nodig, gaaspaneelklemmen en eventueel een grondboor. Met de grondboor maakt u om de 150cm een gat in de grond, waarin u de hardhouten palen plaatst. Per hardhouten paal heeft u 4 gaaspaneelklemmen nodig, waarmee u het betongaas aan de hardhouten palen bevestigd. Onze gaaspaneelklemmen of betonmatbeugels zijn verpakt per 4 stuks in een zakje inclusief de schroefjes. Het betongaas is eenvoudig op maat te knippen, mocht het niet geheel passen. Hoe maak je een kunsthaag vast? Nadat het betongaas is geplaatst, kunt u de kunsthaag uitrollen en bevestigen met tie-wraps aan het betongaas.

Plaatsen van kunsthaag tegen hekwerken

Het plaatsen van kunsthaag tegen hekwerken is snel en eenvoudig te realiseren. De kunsthaag dient u uit te rollen tegen het hekwerk en daarna te bevestigen met tie-wraps.

Plaatsen van kunsthaag tegen betonschuttingen of lelijke muur

Voordat u een tuinmat of kunsthaag tegen een muur of betonschutting bevestigd, dient u eerst wat houten panlatten tegen de muur te plaatsen. Dit gaat het snelst met behulp van montagekit. Daarna kunt u de kunsthaag eenvoudig uitrollen tegen de muur of betonschutting en bevestigen met krammen.

Kunsthaag kopen

Wilt u een degelijke en mooie kunsthaag kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kunsthaag zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €10,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is de kunsthaag niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schuttingen, zoals hout beton schuttingen