Kunsthaag

Kwalitatief hoogwaardige kunsthaag of kunsthagen haag in hedera of taxus uitvoering, onontvlambaar volgens NBN S21-203 klasse A0 (B) en NEN 3883 klasse (NEN 3891) (NL), UV-bestendig getest tot over 13.000 zonuren en geplastificeerd weefdraad. Eenvoudig en snel te bevestigen tegen bestaande hekwerken, schuttingen of balkon. De taxus kunsthagen zijn 98% zichtdicht. Snel en eenvoudig te plaatsen tegen gaashekwerk, dubbelstaafmatten of betongaas of als balkonafscheiding. Onderhoudsvriendelijk.

Bestelt u uw kunsthaag bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kunsthagen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

10 Resultaten

 1. Sale
  Kunsthaag hedera
  Aanbiedingsprijs € 41,13 € 33,99 Normale prijs € 48,39
 2. Sale
  Kunsthaag hedera
  Aanbiedingsprijs € 59,98 € 49,57 Normale prijs € 72,59 Vanaf € 70,26
 3. Sale
  Kunsthaag tuinscherm taxus 2x3m
  Aanbiedingsprijs € 84,69 € 69,99 Normale prijs € 96,79
 4. Sale
  Kunsthaag tuinscherm taxus 2x3m fijn
  Aanbiedingsprijs € 72,59 € 59,99 Normale prijs € 84,69

Waarom kiezen voor kunsthaag

Wanneer u kiest voor kunsthaag, dan kiest u voor een goed alternatief voor klimplanten. Vaak zien we in de tuin dat het groeien van klimplanten wat lang duurt en dat privacy gewenst is. Met het plaatsen van kunsthaag creëert u een groene tuin in een handomdraai.

Waaruit bestaat onze kunsthaag

Kunsthaag is er in verschillende varianten. De kunsthaag hedera bestaat uit strengen hedera blaadjes die zijn ingebonden op een kunststof gaaswerk. Om een natuurlijk effect te bereiken kunt u de takjes hedera buigen in de gewenste vorm. De kunsthaag taxus bestaat uit allemaal fijne takjes taxus en ook dit is ingebonden. U kunt de kunsthaag op elke gewenste hoogte op maat knippen.

Plaatsen van kunsthaag tegen betongaas

Een vaak gebruikte manier om een kunsthaag snel en effectief te plaatsen is tegen betongaas. Om het betongaas te plaatsen, heeft u hardhouten palen nodig, gaaspaneelklemmen en eventueel een grondboor. Met de grondboor maakt u om de 150cm een gat in de grond, waarin u de hardhouten palen plaatst. Per hardhouten paal heeft u 4 gaaspaneelklemmen nodig, waarmee u het betongaas aan de hardhouten palen bevestigd. Onze gaaspaneelklemmen of betonmatbeugels zijn verpakt per 4 stuks in een zakje inclusief de schroefjes. Het betongaas is eenvoudig op maat te knippen, mocht het niet geheel passen. Nadat het betongaas is geplaatst, kunt u de kunsthaag uitrollen en bevestigen met tie-wraps aan het betongaas.

Plaatsen van kunsthaag tegen hekwerken

Het plaatsen van kunsthaag tegen hekwerken is snel en eenvoudig te realiseren. De kunsthaag dient u uit te rollen tegen het hekwerk en daarna te bevestigen met tie-wraps.

Plaatsen van kunsthaag tegen schuttingen

Het plaatsen van bamboematten tegen bestaande houten tuinschermen of schuttingen is eveneens snel te realiseren. U rolt de bamboematten uit tegen de schuttingen en spijkert deze vast met krammen. U tuin krijgt hiermee meteen een natuurlijke uitstraling.

Plaatsen van kunsthaag tegen betonschuttingen of lelijke muur

Voordat u een tuinmat of kunsthaag tegen een muur of betonschutting bevestigd, dient u eerst wat houten panlatten tegen de muur te plaatsen. Dit gaat het snelst met behulp van montagekit. Daarna kunt u de kunsthaag eenvoudig uitrollen tegen de muur of betonschutting en bevestigen met krammen.

Kunsthaag kopen

Wilt u een degelijke en mooie kunsthaag kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kunsthaag zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €10,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is de kunsthaag niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schuttingen, zoals hout beton schuttingen