Schutting accessoires

Paalhouders, paalornamenten, L-beslag of houten palen zijn allemaal schutting of tuinscherm accessoires voor de montage van houten tuinschermen of schuttingen. Op deze pagina vindt u slechts een beknopt assortiment, maar al deze producten waaronder het tuinbeslag en houten palen zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen, kwaliteiten en materialen.

Bestelt u uw schutting accessoires bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u schutting accessoires per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze schutting accessoires.

Meer

16 Resultaten

16 Resultaten

Waarom kiezen voor schutting accessoires

Wanneer u kiest voor schuttingaccessoires, dan kiest u voor producten die u eventueel nodig hebt voor het plaatsen of decoreren van uw schutting. Denkt u hierbij aan paalhouders, voor het plaatsen van de palen in de grond. Het L-beslag voor het bevestigen van de tuinschermen aan de palen. Paalornamenten voor het verfraaien van uw palen. Ook grondboren, voor het voorboren van gaten in de grond vindt u bij schutting accessoires.

Waaruit bestaan onze schuttingen accessoires

Onze schutting accessoires bestaan o.a. uit allerlei houtverbindingen zoals paalhouders, voetsteunen, u-plaat en L-beslag. Deze hebben we in verzinkte uitvoering of rvs. Paalornamenten hebben we in vele uitvoeringen, hierbij kunt u denken aan hout, verzinkt, rvs, koper, messing of gecoat. Voor elk wat wils.

Schutting accessoires

Wilt u een degelijke schutting accessoires kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een schutting niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken