Vuurschalen

Vuurschalen voor tuin en terras vindt u in deze categorie. Gemaakt van ruw staal of van Cortenstaal en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Voor elk wat wils. Zowel voor in de moderne als in klassieke tuinen een absolute sfeermaker. Geschikt voor het branden van drooghout. Dit vindt u tevens in ons assortiment.

Bent u wederverkoper en koopt u vuurschalen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor vuurschalen

Wanneer u kiest voor onze vuurschalen dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Een prachtige serie vindt u in ons assortiment verkrijgbaar in verschillende maten. De vuurschalen zijn geschikt voor het branden van drooghout. Dit vindt u tevens in ons assortiment.

Waaruit bestaan onze vuurschalen

Onze vuurschalen zijn gemaakt van ruw staal of van Cortenstaal. Bij ruw staal kan het voorkomen dat de kleur wat afwijkt. Dit heeft geen invloed op het product of op de functionaliteit. Cortenstaal klasse A is UV- en Vorstbestending. Het heeft een vintage-look wat tegenwoordig zeer gewild is. De sterkte van Cortenstaal is ongeveer gelijk aan rvs. Bovendien is Cortenstaal100% recyclebaar.

Vuurschalen kopen

Wilt u degelijke en mooie vuurschalen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een vuurschaal niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes