Vuurschalen

Vuurschalen voor tuin en terras vindt u in deze categorie. Gemaakt van ruw staal of van Cortenstaal en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Voor elk wat wils. Zowel voor in de moderne als in klassieke tuinen een absolute sfeermaker. Geschikt voor het branden van drooghout. Dit vindt u tevens in ons assortiment.

Bent u wederverkoper en koopt u vuurschalen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor vuurschalen

Wanneer u kiest voor onze vuurschalen dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Een prachtige serie vindt u in ons assortiment verkrijgbaar in verschillende maten. Met een vuurschaal hebt u een ware blikvanger en sfeermaker in uw tuin. Met een vuurschaal kunt u een heerlijk vuurtje stoken in uw tuin. Of wat dacht u van Marshmallows roosteren? Zelfs zonder dat u er hout in brandt staat een vuurschaal geweldig in zowel een moderne als klassieke tuin. Een Cortenstaal vuurschaal kunt u in weer en wind laten staan, deze zal niet doorroesten. Vuurschalen van staal kunt u, mochten deze gaan roesten mettertijd, voorzien van een hittebestendige lak zodat deze er weer tip top uit komt te zien. Wel moet u de vuurschaal ontvetten en opschuren. Vuurschalen zijn geschikt voor het branden van drooghout. Dit vindt u tevens in ons assortiment.

Waaruit bestaan onze vuurschalen

Onze vuurschalen zijn gemaakt van ruw staal of van Cortenstaal. Bij ruw staal kan het voorkomen dat de kleur wat afwijkt. Dit heeft geen invloed op het product of op de functionaliteit. Cortenstaal klasse A is UV- en Vorstbestending. Het heeft een vintage-look wat tegenwoordig zeer gewild is. De sterkte van Cortenstaal is ongeveer gelijk aan rvs. Bovendien is Cortenstaal100% recyclebaar. Cortenstaal is een onverwoestbaar materiaal bestaande uit chroom, nikkel, fosfor, koper en silicium. "COR" staat voor corrosiebestendig en "TEN" staat voor tensile strength, wat treksterkte betekent. Deze legering, bestaande uit hechtende sulfaten en fosfaten, beschermt het staal zodat er geen verdere roest ontstaat. Een tijdloze vuurschaal. De vuurschalen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Voor ieder wat wils.

Vuurschalen kopen

Wilt u degelijke en mooie vuurschalen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een vuurschaal niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes